[VN] Esenciální olej sladké pomeranče - Citrus sinensis
Citrus sinensis · Rutaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Citrus sinensis · profile
- Family
- Rutaceae
- Common names
- Sweet Orange, Orange, Santara, Orange Peel
- Indian names
- khatta
- Synonyms
- Citrus aurantium var. sinensis, Citrus aurantium subsp. sinensis, Citrus × sinensis
- Plant part
- Peel
- Form
- Essential oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil
- CAS
- 8008-57-9, 8028-48-6
- EC
- 232-433-8
- CosIng ID
- 92537
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Hair care, Perfumery, Skincare
- Country of origin
- Vietnam
- SKU
- 56463-OIL-CISIN-100G
- Documents
- TDS a SDS ke stažení ve formátu PDF na stránce každého produktu. COA přikládáme ke každé objednávce a na vyžádání je k dispozici.
Product details
Esenciální olej Citrus sinensis (kůra) (Citrus sinensis) je dodáván jako esenciální olej s dokumentací (COA, MSDS, TDS). Esenciální olej původu Vietnam je dodáván pro použití v parfumerii, kosmetice, osobní péči, aromaterapii a vybraných potravinářských/aromatických aplikacích, kde to dovolují místní předpisy.
Klíčové informace
| Produkt | Esenciální olej Citrus sinensis (kůra) |
|---|---|
| Botanický název | Citrus sinensis |
| Část rostliny | Kůra |
| Typ | Esenciální olej |
| Původ | Vietnam |
| Specifikace / standardizace | 100% čistý esenciální olej |
| Extrakce / proces | Hydrodestilace |
| Štítky | Esenciální olej, Citrus sinensis, extrakt z kůry, původ Vietnam |
Typické aplikace
- Míchání vůní a parfémů
- Kosmetické a osobní péče formulace (mýdla, krémy, balzámy, péče o vlasy)
- Aromaterapie a produkty pro domácí péči
- Použití v potravinářství, pokud je v souladu s předpisy (kupující musí ověřit místní předpisy)
Dokumentace
K dispozici na vyžádání: COA, MSDS, TDS.
Skladování
Skladujte dobře uzavřené, na chladném, suchém místě mimo dosah tepla a přímého slunečního záření. Minimalizujte volný prostor a vystavení vzduchu.
Poznámky & shoda
Tento produkt je přírodní materiál; variace mezi šaržemi je normální. Používejte v souladu s platnými pokyny IFRA (kde relevantní) a místními předpisy. Nejsou zde žádná terapeutická tvrzení.
Citrus sinensis in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Essential oil12 esenciálních olejů
Fruit powderPomeranč - Citrus sinensisfrom €9,42/kg
Extract powderExtrakt z pomerančového ovoce - Citrus sinensisfrom €14,89/kg
Glycerin extractExtrakt z glycerinu z pomerančů - Citrus sinensisfrom €41,80/kg
Oil-soluble extractV oleji rozpustný extrakt z plodů pomerančovníku – Citrus aurantiumfrom €21,23/kg
Propylene glycol extractVýtažek z pomerančových plodů - Citrus sinensisfrom €39,82/kg
Water-soluble extractVodou rozpustný extrakt z pomerančového ovoce - Citrus sinensisfrom €19,77/kg
HydrosolOranžová květová voda - Citrus sinensisfrom €16,72/kg