{"product_id":"pomegranate-flower-oil-soluble-extract-punica-granatum","title":"Granatæbleblomst Olieopløseligt Ekstrakt - Punica Granatum","description":"\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\" style=\"font-weight: 400;\"\u003eAlmindeligt navn : \u003cstrong\u003eGranatæble, Anar\u003c\/strong\u003e\u003c\/span\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\" style=\"font-weight: 400;\"\u003eBotanisk navn:\u003c\/span\u003e\u003cb data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003ca title=\"punica granatum\" href=\"https:\/\/thewholesaler.in\/collections\/punica-granatum\" target=\"_blank\"\u003ePunica Granatum\u003c\/a\u003e\u003c\/b\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\" style=\"font-weight: 400;\"\u003eProdukt : \u003cstrong\u003eGranatæbleblomst Olieopløseligt Ekstrakt\u003c\/strong\u003e\u003c\/span\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\" style=\"font-weight: 400;\"\u003eTilgængelig form:\u003cspan\u003e \u003c\/span\u003e\u003c\/span\u003e\u003ca href=\"https:\/\/thewholesaler.in\/collections\/extract-Liquid\"\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\" style=\"font-weight: 400;\"\u003e\u003cb\u003eVæske\u003c\/b\u003e\u003c\/span\u003e\u003c\/a\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\" style=\"font-weight: 400;\"\u003eDel brugt :\u003cb\u003e Blomst\u003c\/b\u003e\u003c\/span\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cb data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cspan\u003eAktive indholdsstoffer (Fytokemikalier) :\u003c\/span\u003e\u003c\/b\u003e \u003cspan id=\"docs-internal-guid-20ab39a6-7fff-4cb1-b4f7-64f902d1510b\"\u003e\u003cmeta http-equiv=\"content-type\" content=\"text\/html; charset=utf-8\"\u003e flavonoider (såsom quercetin og kaempferol), tanniner (som punicalagin og punicalin), phenolsyrer (såsom ellaginsyre og galdesyre), anthocyaniner, saponiner og vitamin C (ascorbinsyre)\u003c\/span\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\" style=\"font-weight: 400;\"\u003eProduktet er\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e \u003c\/span\u003e\u003c\/span\u003e\u003cb data-mce-fragment=\"1\" style=\"font-size: 0.875rem;\"\u003eVegetarisk\u003c\/b\u003e\u003cbr\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\" style=\"font-weight: 400;\"\u003eCountry of Origin:\u003cspan data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cstrong\u003e Indien\u003c\/strong\u003e\u003c\/span\u003e\u003c\/span\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eOpbevaring :\u003cb data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cspan\u003e \u003c\/span\u003eOpbevares køligt og tørt \u003c\/b\u003e\u003cspan data-mce-fragment=\"1\" style=\"font-weight: 400;\"\u003e\u003c\/span\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eOpløselighed: 100% olieopløselig\u003cbr\u003eKvalitet: Kosmetisk \u003cbr\u003eUrt\/Base-forhold: 1:5\/1:10 (v\/v) \u003cbr\u003ew = Vægt \u003cbr\u003eBaseolier: Kokos\/Sesam\/Jojoba \u003cbr\u003eAnvendelser af olieopløselige ekstrakter: Almindeligt brugt i kosmetiske olier til hud- og hårnæring.\u003c\/p\u003e","brand":"TheWholesalerCo","offers":[{"title":"225 g\/7,9 oz \/ 1:10 (v\/v)","offer_id":52702029349164,"sku":null,"price":25.43,"currency_code":"EUR","in_stock":true},{"title":"225 g\/7,9 oz \/ 1:5  (v\/v)","offer_id":52702029381932,"sku":null,"price":58.97,"currency_code":"EUR","in_stock":true},{"title":"1 Kg\/2,2 Lbs \/ 1:10 (v\/v)","offer_id":52588052840748,"sku":null,"price":44.78,"currency_code":"EUR","in_stock":true},{"title":"1 Kg\/2,2 Lbs \/ 1:5  (v\/v)","offer_id":52588052873516,"sku":null,"price":98.96,"currency_code":"EUR","in_stock":true},{"title":"5 Kg\/11,0 Lbs \/ 1:10 (v\/v)","offer_id":52588052906284,"sku":null,"price":207.32,"currency_code":"EUR","in_stock":true},{"title":"5 Kg\/11,0 Lbs \/ 1:5  (v\/v)","offer_id":52588052939052,"sku":null,"price":456.29,"currency_code":"EUR","in_stock":true},{"title":"25 Kg\/55,1 Lbs \/ 1:10 (v\/v)","offer_id":52588052971820,"sku":null,"price":990.35,"currency_code":"EUR","in_stock":true},{"title":"25 Kg\/55,1 Lbs \/ 1:5  (v\/v)","offer_id":52588053004588,"sku":null,"price":2182.31,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0748\/9169\/0284\/files\/PomegranateFlowerOilSolubleExtract-PunicaGranatum.png?v=1763795865","url":"https:\/\/thewholesaler.eu\/da\/products\/granataebleblomst-olie-oploseligt-ekstrakt-punica-granatum","provider":"TheWholesalerCo Europe","version":"1.0","type":"link"}