{"product_id":"elderberry-oil-soluble-extract-sambucus","title":"Solubiliseret Hyldebærolieekstrakt - Sambucus","description":"\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-weight: 400;\"\u003eProdukt : \u003cstrong\u003eHyldebærolie Opløseligt Ekstrakt \u003c\/strong\u003e\u003c\/span\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-weight: 400;\"\u003eTilgængelig form:\u003cspan\u003e \u003c\/span\u003e\u003c\/span\u003e\u003ca href=\"https:\/\/thewholesaler.in\/collections\/extract-Liquid\"\u003e\u003cspan style=\"font-weight: 400;\"\u003e\u003cb\u003eVæske\u003c\/b\u003e\u003c\/span\u003e\u003c\/a\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-weight: 400;\"\u003eDel brugt :\u003cb\u003e Frugt\u003c\/b\u003e\u003c\/span\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eAktive indholdsstoffer :\u003cb\u003e\u003cspan\u003e Anthocyanidiner\u003c\/span\u003e\u003c\/b\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-weight: 400;\"\u003eKendt som : Hyldebær, \u003cmeta content=\"text\/html; charset=utf-8\" http-equiv=\"content-type\"\u003e \u003cspan class=\"BxUVEf ILfuVd\" lang=\"en\"\u003e\u003cspan class=\"hgKElc\"\u003eSambucus\u003c\/span\u003e\u003c\/span\u003e\u003c\/span\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-weight: 400;\"\u003eBotanisk navn : \u003ca href=\"https:\/\/thewholesaler.in\/collections\/sambucus\"\u003eSambucus\u003c\/a\u003e\u003c\/span\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-weight: 400;\"\u003eEmballeret i det mest hygiejniske miljø\u003c\/span\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-weight: 400;\"\u003eProduktet er\u003cspan\u003e \u003c\/span\u003e\u003c\/span\u003e\u003cb\u003eVegetarisk\u003c\/b\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003e\u003cspan style=\"font-weight: 400;\"\u003eOprindelsesland:\u003cspan\u003e \u003c\/span\u003e\u003c\/span\u003e\u003cb\u003eIndien\u003c\/b\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eOpbevaring :\u003cb\u003e\u003cspan\u003e \u003c\/span\u003eOpbevares køligt og tørt \u003c\/b\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cp\u003eOpløselighed: 100% olieopløselig\u003cbr\u003eKvalitet: Kosmetisk \u003cbr\u003eUrt\/Base-forhold: 1:5\/1:10 (v\/v) \u003cbr\u003ew = Vægt \u003cbr\u003eBaseolier: Kokos\/Sesam\/Jojoba \u003cbr\u003eAnvendelser af olieopløselige ekstrakter: Almindeligt brugt i kosmetiske olier til hud- og hårnæring.\u003c\/p\u003e","brand":"TheWholesalerCo","offers":[{"title":"225 g\/7,9 oz \/ 1:10 (v\/v)","offer_id":52701978329388,"sku":null,"price":30.59,"currency_code":"EUR","in_stock":true},{"title":"225 g\/7,9 oz \/ 1:5  (v\/v)","offer_id":52701978362156,"sku":null,"price":66.71,"currency_code":"EUR","in_stock":true},{"title":"1 Kg\/2,2 Lbs \/ 1:10 (v\/v)","offer_id":52587975213356,"sku":null,"price":48.65,"currency_code":"EUR","in_stock":true},{"title":"1 Kg\/2,2 Lbs \/ 1:5  (v\/v)","offer_id":52587975246124,"sku":null,"price":107.99,"currency_code":"EUR","in_stock":true},{"title":"5 Kg\/11,0 Lbs \/ 1:10 (v\/v)","offer_id":52587975278892,"sku":null,"price":193.13,"currency_code":"EUR","in_stock":true},{"title":"5 Kg\/11,0 Lbs \/ 1:5  (v\/v)","offer_id":52587975311660,"sku":null,"price":426.62,"currency_code":"EUR","in_stock":true},{"title":"25 Kg\/55,1 Lbs \/ 1:10 (v\/v)","offer_id":52587975344428,"sku":null,"price":662.69,"currency_code":"EUR","in_stock":true},{"title":"25 Kg\/55,1 Lbs \/ 1:5  (v\/v)","offer_id":52587975377196,"sku":null,"price":1458.62,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0748\/9169\/0284\/files\/ElderberryOilSolubleExtract-Sambucus.png?v=1763551075","url":"https:\/\/thewholesaler.eu\/da\/products\/solubiliserbart-ekstrakt-af-hyldebaerolie-sambucus","provider":"TheWholesalerCo Europe","version":"1.0","type":"link"}