{"product_id":"tamarind-oleoresin-tamarindus-indica","title":"[TH] Gurkemeje Oleoresin - Curcuma longa","description":"\u003cdiv\u003e\n\u003cp\u003e\u003cstrong\u003eTamarind Oleoresin\u003c\/strong\u003e (Tamarindus Indica) tilbydes som en oleoresin med dokumenteret oprindelse i Indien. En oleoresin med oprindelse i Indien (krydderi\/urte-koncentrat) bruges typisk i fødevarearomatisering, krydderiblandinger og visse kosmetiske formuleringer, hvor det er relevant.\u003c\/p\u003e\n\u003ch3\u003eVigtige detaljer\u003c\/h3\u003e\n\u003ctable style=\"border-collapse: collapse; width: 100%; margin: 10px 0px; height: 176.344px;\"\u003e\n\u003ctbody\u003e\n\u003ctr style=\"height: 19.5938px;\"\u003e\n\u003cth style=\"text-align: left; padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); background: rgb(250, 250, 250); width: 38%; height: 19.5938px;\"\u003eProdukt\u003c\/th\u003e\n\u003ctd style=\"padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); height: 19.5938px;\"\u003eGurkemeje Oleoresin\u003c\/td\u003e\n\u003c\/tr\u003e\n\u003ctr style=\"height: 19.5938px;\"\u003e\n\u003cth style=\"text-align: left; padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); background: rgb(250, 250, 250); width: 38%; height: 19.5938px;\"\u003eBotanisk navn\u003c\/th\u003e\n\u003ctd style=\"padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); height: 19.5938px;\"\u003eTamarindus Indica\u003c\/td\u003e\n\u003c\/tr\u003e\n\u003ctr style=\"height: 19.5938px;\"\u003e\n\u003cth style=\"text-align: left; padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); background: rgb(250, 250, 250); width: 38%; height: 19.5938px;\"\u003ePlantedel\u003c\/th\u003e\n\u003ctd style=\"padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); height: 19.5938px;\"\u003eFrugtkød\u003c\/td\u003e\n\u003c\/tr\u003e\n\u003ctr style=\"height: 19.5938px;\"\u003e\n\u003cth style=\"text-align: left; padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); background: rgb(250, 250, 250); width: 38%; height: 19.5938px;\"\u003eKategori\u003c\/th\u003e\n\u003ctd style=\"padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); height: 19.5938px;\"\u003eOleoresin\u003c\/td\u003e\n\u003c\/tr\u003e\n\u003ctr style=\"height: 19.5938px;\"\u003e\n\u003cth style=\"text-align: left; padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); background: rgb(250, 250, 250); width: 38%; height: 19.5938px;\"\u003eOprindelse\u003c\/th\u003e\n\u003ctd style=\"padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); height: 19.5938px;\"\u003eIndien\u003c\/td\u003e\n\u003c\/tr\u003e\n\u003ctr style=\"height: 19.5938px;\"\u003e\n\u003cth style=\"text-align: left; padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); background: rgb(250, 250, 250); width: 38%; height: 19.5938px;\"\u003eSpecifikation \/ standardisering\u003c\/th\u003e\n\u003ctd style=\"padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); height: 19.5938px;\"\u003e20:1\u003c\/td\u003e\n\u003c\/tr\u003e\n\u003ctr style=\"height: 19.5938px;\"\u003e\n\u003cth style=\"text-align: left; padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); background: rgb(250, 250, 250); width: 38%; height: 19.5938px;\"\u003eEkstraktion \/ proces\u003c\/th\u003e\n\u003ctd style=\"padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); height: 19.5938px;\"\u003eOpløsningsmiddelsekstraktion + standardisering\u003c\/td\u003e\n\u003c\/tr\u003e\n\u003ctr style=\"height: 39.1875px;\"\u003e\n\u003cth style=\"text-align: left; padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); background: rgb(250, 250, 250); width: 38%; height: 39.1875px;\"\u003eOpløsningsmiddel \/ bærer (hvis relevant)\u003c\/th\u003e\n\u003ctd style=\"padding: 6px 10px; border: 1px solid rgb(229, 229, 229); height: 39.1875px;\"\u003eFødevaresikker opløsningsmiddel\u003c\/td\u003e\n\u003c\/tr\u003e\n\u003c\/tbody\u003e\n\u003c\/table\u003e\n\u003ch3\u003eTypiske anvendelser\u003c\/h3\u003e\n\u003cul\u003e\n\u003cli\u003eSmagsstoffer til fødevarer \u0026amp; drikkevarer\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eKrydderiblandinger og saucer\u003c\/li\u003e\n\u003cli\u003eDuft-\/kosmetisk brug hvor relevant (køber skal validere)\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003ch3\u003eDokumentation\u003c\/h3\u003e\n\u003cp\u003eCOA, MSDS, TDS, COO og erklæring om restsolvent tilgængelig efter anmodning.\u003c\/p\u003e\n\u003ch3\u003eLagring\u003c\/h3\u003e\n\u003cp\u003eOpbevares i originalt forseglet beholder, køligt og tørt, væk fra sollys. Varm forsigtigt op, hvis viskositeten stiger.\u003c\/p\u003e\n\u003ch3\u003eNoter \u0026amp; overholdelse\u003c\/h3\u003e\n\u003cp\u003eOleoresiner er koncentrerede materialer. Fortynd\/standardiser under formulering og følg lokale regler.\u003c\/p\u003e\n\u003c\/div\u003e","brand":"TheWholesalerCo","offers":[{"title":"100 g\/3.5 Oz","offer_id":52828390883628,"sku":null,"price":46.07,"currency_code":"EUR","in_stock":true},{"title":"1 Kg\/2,2 Lbs","offer_id":52828390916396,"sku":null,"price":167.33,"currency_code":"EUR","in_stock":true},{"title":"5 Kg\/11,0 Lbs","offer_id":52828390949164,"sku":null,"price":627.86,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"url":"https:\/\/thewholesaler.eu\/da\/products\/tamarind-oleoresin-tamarindus-indica","provider":"TheWholesalerCo Europe","version":"1.0","type":"link"}