Gratis verzending binnen de EU bij bestellingen boven €699 TDS- en SDS-downloads · COA bij elke bestellingVerpakkingsformaten van 225 g tot 25 kg

Theeroos (Rosa)

Rosa (Rosaceae), algemeen bekend als theeroos, gulkand en damastroos. Ook bekend als गुलाब, গোলাপ, உரோசா, గులాబి. Plantdelen die in ons assortiment worden gebruikt: bloem. Verkrijgbaar als hydrolaat, geïnfuseerde olie en essentiële olie.

INCI: Rosa Water, Rosa Flower Extract, Rosa Flower Oil

Add €699,00 more for free EU shipping. One 5 kg pack of most extracts gets you there.
2 products
ProductPriceBest per kgAdd to cart
€97,43
1 kg
€72,61/kg
Bespaar 25%
€41,94
1 kg
€31,90/kg
Bespaar 24%
Showing 1–2 of 2
Ordering more than 25 kg, or need a COA first?Send us your list and quantities for a bulk quote, or ask for a COA before you order. TDS and SDS download from each product page.
Contact sales