Amyris PG-extract - Amyris balsamifera
Shipping at Check Out
Product : Amyris PG-extract
Botanisch : Amyris balsamifera
Beschikbare vorm: Vloeistof (glycolbasis)
Gebruikt deel : Schors
Oplosmiddel : Propyleenglycol
Verdunner : Gezuiverd water (PG:Water 70:30)
Kruiden/Oplosmiddelverhouding : 1:4 (w/v)
Vorm : Glycolisch plantaardig extract (vloeistof)
INCI : Propyleenglycol, Aqua, Amyris balsamifera Bark Extract
CAS : Propyleenglycol (57-55-6), Water (7732-18-5), Plantaardig extract (complex mengsel)
Actieve inhoudsstoffen : valencene, eudesmol (alfa-eudesmol, bèta-eudesmol en gamma-eudesmol), elemi, caryofylleen, cadineen, sabineen en germacreen D
Algemene naam : Amyris, West-Indische sandelhout, Amyris balsamifera, Torchwood, Candlewood
Product isVegetarisch
Land van herkomst:India
Opslag :Bewaren op een koele en droge plaats