Extract powderWater-dispersibleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Bhumi Amla-extract - Phyllanthus niruri
Phyllanthus niruri · Phyllanthaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Phyllanthus niruri · profile
- Family
- Phyllanthaceae
- Common names
- Bhumi Amla, Bhumi Aamla, Bhoomi Awla, Gale Of The Wind, Niruri, Stone Breaker Tea
- Indian names
- भूम्यामलकी, भुईआवळा, கீரநெல்லி, భూఆమ్ల, ભૂઈ આમળો, ನೆಲನೆಲ್ಲಿಕಾಯಿ
- Synonyms
- Phyllanthus lathyroides, Phyllanthus nirurui
- Plant part
- Whole plant
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Phyllanthus Niruri Extract
- CAS
- 84775-91-7
- EC
- 283-914-4
- CosIng ID
- 59307
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 55758-EXTD10-PHNIR-225G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Bekend als : Bhumi Amla, Bhumi Aamla, Bhoomi Awla, Phyllanthus Niruri
Botanisch : Phyllanthus niruri
Product : Bhumi Amla Extractpoeder 10:1
Beschikbare vorm: Extract Poeder
Gebruikt deel : Hele Plant
Actieve inhoudsstoffen : phyllanthin, hypophyllanthin, flavonoïden (zoals quercetine en kaempferol), alkaloïden, lignanen, tannines, saponinen en fenolzuren.
Product is|Product is Vegetarisch
Land van herkomst: India
Opslag : Bewaren op een koele en droge plaats
Phyllanthus niruri in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderBhumi Amla Poeder - Phyllanthus nirurifrom €9,42/kg
Oil-soluble extractIn olie oplosbaar extract van bhumi amla – Phyllanthus nirurifrom €21,17/kg
Propylene glycol extractBhumi Amla PG-extract - Phyllanthus nirurifrom €33,52/kg
Glycerin extractBhumi Amla Glycerinextract - Phyllanthus nirurifrom €35,22/kg
Water-soluble extractBhumi Amla wateroplosbaar extract - Phyllanthus nirurifrom €16,00/kg
Infused oilBhumi Amla Doordrenkte Olie - Phyllanthus nirurifrom €38,11/kg