Gratis verzending binnen de EU bij bestellingen boven €699 TDS- en SDS-downloads · COA bij elke bestellingVerpakkingsformaten van 225 g tot 25 kg
Borage Oil - Borago officinalis Product vendor
Carrier oilOil-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng

Borageolie - Borago officinalis

Borago officinalis · Boraginaceae · Botanical profile

MaatPrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Borago officinalis · profile
Family
Boraginaceae
Common names
Borage, Bee Plant, Beebread, Beeplant, Boražina, Common Borage
Synonyms
Borago advena, Borago aspera, Borago hortensis, Borago vulgaris
Form
Carrier oil
Solubility
Oil-soluble
INCI
Borago Officinalis Seed Oil
CAS
225234-12-8
CosIng ID
74513
INCI status
Verified in CosIng
Applications
Perfumery
Country of origin
India
SKU
90878-OIL-BOOFF-500G
Documents
Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.

Product details

Borageolie wordt koudgeperst uit de zaden van een plant die botanisch bekend staat als Oenothera biennis

Bekend als : Borage, Borago officinalis

Botanische naam :  Borago officinalis

Productvorm :  Borageolie

Productcategorie : Draagolie

Extractiemethode : Koudgeperst

Ingrediënt : Zaden

Kleur : Bleekgeel tot goudgeel

Geur : Smaakloos

Gebruik :  Aromatherapie/Therapeutisch

Specialiteit:  Vers, puur en natuurlijk. Geen kunstmatige kleurstoffen. Vrij van schadelijke chemicaliën, pesticiden & geen toevoegingen.  

100% puur en echt product|product

Verpakt in de meest hygiënische omgeving

Product is|Product is Vegetarisch

Land van herkomst: India

Opslag : Bewaar op een koele en droge plaats, uit de buurt van vocht en direct zonlicht.