Zwarte bessenzaadolie - Rubus fruticosus
Rubus fruticosus · Rosaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Rubus fruticosus · profile
- Family
- Rosaceae
- Common names
- Blackberry, Blackberry Powder, Bramble, Blackberry, Bramble, Bramble Blackberry, Shrubby Blackberry
- Synonyms
- Rubus affinis, Rubus dumosus, Rubus interfoliatus, Rubus teutobergensis
- Plant part
- Seed
- Form
- Carrier oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Rubus Fruticosus Seed Oil
- CAS
- —
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Perfumery, Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 78183-OIL-RUFRU-100G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Bramenpitolie wordt gewonnen door koude persing van zaden van de vrucht van de plant die botanisch bekend staat als Rubus fruticosus
Bekend als : Braam, Rubus fruticosus
Botanische naam : Rubus fruticosus
Product : Bramenpitolie
Productcategorie : Draagolie
Productvorm : Olie
Extractiemethode : Koude persing
Gebruikt deel : Zaden
Aroma : Smaakloos
Kleur : Geel
Gebruik : Aromatherapie/Therapeutisch/Cosmetica
Combineert goed met: , Vetiver, Sinaasappel, Basilicum, Gember, of Grapefruit
Specialiteit: Vers, puur en natuurlijk. Geen kunstmatige kleurstoffen. Vrij van schadelijke chemicaliën, pesticiden & geen toevoegingen.
100% puur en echt product|product
Verpakt in de meest hygiënische omgeving
Product is|Product is Vegetarisch
Land van herkomst: India
Opslag : Bewaar op een koele en droge plaats, uit de buurt van vocht en direct zonlicht.
Rubus fruticosus in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderBraambessenextract - Rubus fruticosusfrom €35,73/kg
Glycerin extractBraam Vrucht Glycerinextract - Rubus fruticosusfrom €70,51/kg
Oil-soluble extractIn olie oplosbaar extract van bramen – Rubus fruticosusfrom €50,92/kg
Propylene glycol extractBramen fruit PG-extract - Rubus fruticosusfrom €67,15/kg
Water-soluble extractZwarte bessen vrucht wateroplosbaar extract - Rubus fruticosusfrom €32,10/kg
Fruit powderBraambessenpoeder - Rubus fruticosusfrom €23,59/kg
Aged botanical oilBraam — 60 dagen gerijpte botanische oliefrom €243,23/kg