Gratis verzending binnen de EU bij bestellingen boven €699 TDS- en SDS-downloads · COA bij elke bestellingVerpakkingsformaten van 225 g tot 25 kg
Cashew Oil - Anacardium occidentale Product vendor
Carrier oilOil-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng

Cashewolie - Anacardium occidentale

Anacardium occidentale · Anacardiaceae · Botanical profile

MaatPrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Anacardium occidentale · profile
Family
Anacardiaceae
Common names
Cashew, Kaju, Cachou Nut, Cachou Nut Tree, Cashew Apple, Cashew Tree
Indian names
काजू, কাজু বাদাম, முந்திரி, జీడిపప్పు, കശുമാവ്
Synonyms
Anacardium amilcarianum, Anacardium curatellaefolium, Anacardium kuhlmannianum, Anacardium microcarpum, Anacardium othonianum, Anacardium rondonianum
Form
Carrier oil
Solubility
Oil-soluble
INCI
Anacardium Occidentale Seed Oil
CAS
8007-24-7
CosIng ID
54451
INCI status
Verified in CosIng
Applications
Skincare
Country of origin
India
SKU
17184-OIL-ANOCC-100G
Documents
Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.

Product details

Known as : Cashew, Kaju

Botanical name : Anacardium occidentale

Product : Cashew Olie

Productvorm : Olie

Productcategorie : Draagolie

Extractiemethode : Koudgeperst

Ingredient : Cashewnoot

Specialiteit: Geen kunstmatige kleurstoffen, vers & puur. Vrij van schadelijke chemicaliën, pesticiden & zonder toevoegingen.  

100% puur en echt product|product

Verpakt in de meest hygiënische omgeving

Product is|Product is Vegetarisch

Land van herkomst: India

Opslag : Bewaar op een koele en droge plaats, uit de buurt van vocht en direct zonlicht.