DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Rubus idaeus · profile
- Family
- Rosaceae
- Common names
- Raspberry, Red Raspberry, Raspberry Powder, American Red Raspberry, Common Red Raspberry, European Raspberry
- Synonyms
- Rubus acanthocladus, Rubus diamantianus
- Form
- Fruit powder
- INCI
- Rubus Idaeus Fruit Powder
- CAS
- 84929-76-0
- EC
- 284-554-0
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Country of origin
- India
- SKU
- 55871-PDR-RUIDA-225G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Bekend als : Frambozenpoeder, Rubus idaeus
Botanische naam : Rubus idaeus
Productvorm : Frambozenpoeder
Proces: Sproeidroog
Specialiteit: Geen kunstmatige kleurstoffen, vers & puur. Vrij van schadelijke chemicaliën, pesticiden & geen toevoegingen
100% puur en echt product|product
Verpakt in de meest hygiënische omgeving
Product is|Product is Vegetarisch
Land van herkomst: India
Koop Frambozenpoeder, Rubus idaeus bij groothandel of in bulk prijzen.
| Talen | Namen |
| Botanische naam | Rubus idaeus |
| Engels |
Framboos |
| Frans |
Framboos |
| Duits |
Framboos |
| Spaans |
Framboos |
| Italiaans |
Framboos |
| Portugees |
Framboos |
| Koreaans |
Framboos |
| Chinees |
Framboos |
| Japans |
Framboos |
Rubus idaeus in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Fruit powder[IN] Vriesgedroogd frambozenpoeder - Rubus idaeusfrom €110,71/kg
Extract powderFrambozenfruitextract - Rubus idaeusfrom €32,74/kg
Oil-soluble extractOlieoplosbaar extract van frambozenvrucht – Rubus idaeusfrom €46,74/kg
Aged botanical oilFramboos — 60 dagen gerijpte botanische oliefrom €298,30/kg
Propylene glycol extractFrambozenvrucht PG-extract - Rubus idaeusfrom €56,66/kg
Glycerin extractFrambozenvrucht Glycerine-extract - Rubus idaeusfrom €59,47/kg
Water-soluble extractFrambozen Vrucht Wateroplosbaar Extract - Rubus idaeusfrom €31,18/kg
Carrier oilFrambozenzaadolie - Rubus idaeusfrom €29,60/kg