Galanga CO2-olie - Alpinia galanga
Shipping at Check Out
Galangawortelextract, ook wel Kulanjanolie genoemd,wordt gewonnen door stoomdestillatie van de gedroogde wortelstok van de plant die botanisch bekendstaat als Alpinia galanga
Bekend als: Galanga, Alpinia galanga, Valse gember, Kulanjan, Bara Kulanjan
Botanische naam: Alpinia galanga
Product: Galangal CO2-olie 12:1
Productvorm: Essentiële olie
Gebruikt deel: Wortelstok
Extractie: Superkritische CO2 (SCO2)
CAS-NR: 84625-26-3
Beschikbare vorm: Olie
Oplosbaar in olie/vet: Ja
Oplosbaar in water: Nee
Alcohol (ethanol): Nee
Actieve componenten in Alpinia galanga-olie: 1,8-cineol, alfa-pineen, bèta-pineen, galangine, eugenol, methylcinnamaat, limoneen, kamfer en myrceen
CO₂-extractie gebruikt geperst kooldioxide bij lage temperaturen om actieve verbindingen uit Alpinia galanga te winnen zonder chemische oplosmiddelen. De belangrijkste voordelen zijn geen oplosmiddelresidu, betere behoud van hittegevoelige verbindingen, hoge zuiverheid en een plantaardig getrouw profiel, waardoor het ideaal is voor premium, clean-label voedsel-, nutraceutische en cosmetische toepassingen.
Product is Vegetarisch
Land van herkomst: India