Gratis verzending binnen de EU bij bestellingen boven €699 TDS- en SDS-downloads · COA bij elke bestellingVerpakkingsformaten van 225 g tot 25 kg
Indigo Wateroplosbaar Extract - Indigofera tinctoria
Water-soluble extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng

Indigo Wateroplosbaar Extract - Indigofera tinctoria

Indigofera tinctoria · Fabaceae · Botanical profile

MaatPrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Indigofera tinctoria · profile
Family
Fabaceae
Common names
Indigo, Neel, Nilika, Indigo Blue, Indian Indigo, True Indigo
Indian names
அவுரி, நீலம், நீலி
Synonyms
Indigofera bergae, Indigofera hover, Indigofera suffruticosa
Plant part
Leaf
Form
Water-soluble extract
Solubility
Water-soluble
INCI
Indigofera Tinctoria Leaf Extract
CAS
84775-63-3
EC
283-892-6
CosIng ID
56711
INCI status
Verified in CosIng
Applications
Hair care, Natural hair colour
Country of origin
India
SKU
30406-EXTL-INTIN-225G
Documents
Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.

Product details

Botanische naam : Indigofera tinctoria

Product : Indigo Wateroplosbaar Extract 

Beschikbare vorm: Vloeibaar

Gebruikt deel : Blad

Oplosbaar : 100% Oplosbaar in water

Algemene naam : Indigo, Neel, Nilika, Indigofera tinctoria

Specialiteit: Origineel, puur en natuurlijk. Geen kunstmatige kleurstoffen. Vrij van schadelijke chemicaliën, pesticiden & geen toevoegingen.  

100% puur en echt product|product

Verpakt in de meest hygiënische omgeving

Product is|Product is Vegetarisch

Land van herkomst: India

Opslag : Bewaren op een koele en droge plaats