Iriswortel Glycerine-extract - Rhizoma iridis
Iris germanica · Iridaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Iris germanica · profile
- Family
- Iridaceae
- Common names
- Orris Root, Florentine, Fleur-De-Lis, Schwertlilie, Blaue Lilie, Mazar Mound
- Synonyms
- Iris alba, Iris amoena, Iris atroviolacea, Iris australis, Iris belouinii, Iris biliottii
- Plant part
- Root
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Iris Germanica Root Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5, 85085-39-8
- EC
- 200-289-5, 231-791-2, 285-368-2
- CosIng ID
- 34040, 92472, 56774
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 36379-GLY-RHIRI-225G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Veelvoorkomende namen : Iriswortel, Orriswortel, Rhizoma iridis, FlorentijnseIris, Vlagiris, Fleur-de-lis, Schwertlilie, Blaue Lilie, Mazar Mound, Sosan
Botanische naam : Rhizoma iridis
Product : Iriswortel Glycerine-extract
Gebruikt deel :Wortel
Oplosmiddel : Plantaardige glycerine (USP/Pharma kwaliteit)
Verdunner : Gezuiverd water (Glycerine:Water 75:25)
Kruiden/Oplosmiddel verhouding : 1:5 (w/v)
Vorm : Glyceriet plantaardig extract (vloeibaar)
INCI : Glycerine, Aqua, Wortel Extract
CAS : Glycerine (56-81-5), Water (7732-18-5), Plantaardig extract (complex mengsel)
Actieve bestanddelen (fytochemisch) : flavonoïden (zoals iridine), chinonen (zoals belamcandin), isoflavonen, triterpenoïden, xanthonen, alkaloïden,
Product is Vegetarisch
Land van herkomst:India
Bewaring :Bewaar op een koele en droge plaats
Iris germanica in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderIriswortelpoeder - Rhizoma iridisfrom €15,35/kg
Extract powderIriswortel Extract - Wortelstok van irisfrom €24,05/kg
Oil-soluble extractIn olie oplosbaar extract van iriswortel – Iris germanicafrom €34,35/kg
Propylene glycol extractIris Wortel PG Extract - Rhizoma iridisfrom €71,38/kg
Water-soluble extractIriswortel wateroplosbaar extract - Rhizoma iridisfrom €25,06/kg
Infused oilIriswortel Geïnfuseerde Olie - Rhizoma iridisfrom €82,27/kg