Kokosnoot Fruit PG Extract - Cocos nucifera L
Cocos nucifera · Arecaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Cocos nucifera · profile
- Family
- Arecaceae
- Common names
- Nariyal, Coconut, Coconut Oil, Coconut Wax, Milk, Coconut Water
- Indian names
- khopar, नारियल, নারকেল, కొబ్బరి చెట్టు, തെങ്ങ്
- Synonyms
- Cocos indica, Cocos mamillaris, Cocos nana
- Plant part
- Fruit
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Cocos Nucifera Fruit Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 8001-31-8
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 232-282-8
- CosIng ID
- 37269, 92472, 55633
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 28480-PGE-CONUC-225G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Bekend als : Kokosnoot, Nariyal, Cocos nucifera L
Botanische naam : Cocos nucifera L
Product : Kokos Vrucht Propyleenglycol Extract
Gebruikt deel : Vrucht
Oplosmiddel : Propyleenglycol
Verdunner : Gezuiverd Water (PG:Water 70:30)
Kruid/Oplosmiddel Verhouding : 1:5 (w/v)
Vorm : Glycolisch Botanisch Extract (Vloeistof)
INCI : Propyleenglycol, Aqua, Kokosvrucht Extract
CAS : Propyleenglycol (57-55-6), Water (7732-18-5), Botanisch Extract (Complex mengsel)
Actieve bestanddelen :laurinezuur, caprinezuur, caprylzuur, myristinezuur, tocoferolen (vitamine E), flavonoïden, polyfenolen, cytokininen, en saponinen.
Product isVegetarisch
Land van herkomst:India
Bewaren :Bewaar op een koele en droge plaats
Cocos nucifera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Fruit powderKokoswaterpoeder - Nariyal - Cocos nucifera Lfrom €10,66/kg
Water-soluble extractKokoswater Oplosbaar Extract - Cocos nucifera Lfrom €19,77/kg
Oil-soluble extractIn olie oplosbaar extract van kokosvrucht – Cocos nuciferafrom €21,23/kg
Botanical exfoliantExfoliërende kokosvezel / kokosbastvezelfrom €14,41/kg
Botanical exfoliantExfoliërend kokosnootdoppenpoederfrom €16,95/kg
Glycerin extractKokosvrucht Glycerine-extract - Cocos nucifera Lfrom €41,80/kg
Extract powder[ID] Kokosextract (Polyfenol) - Cocos nuciferafrom €133,10/kg
Extract powder[ID] Kokosextract (MCT-fractie) - Cocos nuciferafrom €133,10/kg