Kutki PG Extract - Picrorhiza Kurroa
Picrorhiza kurroa · Plantaginaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Picrorhiza kurroa · profile
- Family
- Plantaginaceae
- Common names
- Kutki, Hellabore, Kutki Root, Katuki Root, Katuki Powder, Picrorrhiza
- Indian names
- Kadu
- Synonyms
- Picrorhiza kurrooa, Picrorhiza lindleyana
- Plant part
- Root
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Picrorhiza Kurroa Root Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5
- EC
- 200-338-0, 231-791-2
- CosIng ID
- 37269, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Tradition
- Ayurvedic
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 99678-PGE-PIKUR-225G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Bekend als : Kutki Wortel, Katuki Wortel, Picrorhiza Kurroa, Helleborus
Botanische naam :Picrorhiza Kurroa
Product : Kutki Wortel Propyleenglycol Extract
Gebruikt deel : Wortel
Oplosmiddel : Propyleenglycol
Verdunner : Gezuiverd Water (PG:Water 70:30)
Kruid/Oplosmiddel Verhouding : 1:4 (w/v)
Vorm : Glycolisch Botanisch Extract (Vloeistof)
INCI : Propyleenglycol, Aqua, Picrorhiza Kurroa Wortel Extract
CAS : Propyleenglycol (57-55-6), Water (7732-18-5), Botanisch Extract (Complex mengsel)
Actieve bestanddelen : kutkin (een mengsel van picroside I, picroside II en kutkoside), apocynine, andrographolide, iridoïde glycosiden, flavonoïden, fenolzuren, tannines en cucurbitacines.
Product is|Product is Vegetarisch
Land van herkomst:India
Opslag :Bewaar op een koele en droge plaats
Picrorhiza kurroa in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderKutki Poeder - Picrorhiza Kurroafrom €51,32/kg
Oil-soluble extractIn olie oplosbaar extract van Kutki – Picrorhiza kurroafrom €123,19/kg
Aged botanical oilKutki — 90 dagen gerijpte botanische oliefrom €529,85/kg
Standardised extractKutkin 10% — Picrorhiza kurroa (kutki)from €791,66/kg
Standardised extractKutkin 4% — Picrorhiza kurroa (kutki)from €377,66/kg
Glycerin extractKutki Glycerine-extract - Picrorhiza Kurroafrom €127,82/kg
Water-soluble extractKutki wateroplosbaar extract - Picrorhiza Kurroafrom €36,33/kg
Extract powderKutki-extract - Picrorhiza Kurroafrom €86,38/kg