Lajwanti olieoplosbaar extract - Mimosa pudica
Shipping at Check Out
Bekend als : Lajwanti, Chuimui, Mimosa Pudica, Gevoelige Plant
Botanische naam : Mimosa pudica
Product : Lajwanti plant Oplosbaar in Olie Extract
Beschikbare vorm: Vloeistof
Gebruikt deel : Gehele Plant
Werkzame stoffen : alkaloïden (zoals mimosine), flavonoïden (zoals quercetine en kaempferol), tannines, saponinen, glycosiden, sterolen en fenolzuren
100% puur en echt product
Verpakt in de meest Hygiënische Omgeving
Product is Vegetarisch
Land van herkomst: India
Bewaring : Bewaar op een koele en droge plaats
Oplosbaarheid : 100% Oplosbaar in Olie
Kwaliteit: Cosmetisch
Kruid/Basis Verhouding: 1:5/1:10 (w/w)
w = Gewicht
Basisoliën: Kokos/Sesam/Jojoba
Gebruik van Oplosbare Olie Extracten : Wordt veel gebruikt in cosmetische oliën voor huid- en haarverzorging.