Lotus Saffraan PG Extract - Nelumbo Nucifera
Nelumbo nucifera · Nelumbonaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Nelumbo nucifera · profile
- Family
- Nelumbonaceae
- Common names
- Lotus Saffron, Kamal Kesar, Dried Kamal Flower, Pollen Of Lotus, Sacred Lotus, Lotus
- Indian names
- padma, कमलम्, पद्म, कमळ, পদ্ম, தாமரை
- Synonyms
- Nelumbo caspica, Nelumbo indica, Nelumbo komarovii, Nelumbo nelumbo, Nelumbo speciosa
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Nelumbo Nucifera Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 85085-51-4
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 285-379-2
- CosIng ID
- 37269, 92472, 94880
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Traditional Chinese
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 22994-PGE-NENUC-225G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Algemene naam : Kamal Kesar, Gedroogde kamalbloem, Lotus Saffraan, Stuifmeel van Lotus, Nelumbo Nucifera, heilige lotus
Botanische naam:Nelumbo nucifera
Product : Lotus Saffraan Bloem Propyleenglycol Extract
Oplosmiddel : Propyleenglycol
Verdunner : Gezuiverd water (PG:Water 70:30)
Kruid/Oplosmiddel Verhouding : 1:5 (w/v)
Vorm : Glycolisch Plantaardig Extract (Vloeistof)
INCI : Propyleenglycol, Aqua, Nelumbo nucifera Bloem Extract
CAS : Propyleenglycol (57-55-6), Water (7732-18-5), Plantaardig Extract (Complex mengsel)
Actieve inhoudsstoffen (Fytochemisch) : flavonoïden (zoals quercetine, kaempferol en isoquercitrine), alkaloïden (zoals nuciferine, neferine en roemerine), saponinen, tannines, fenolzuren (zoals galzuur), vitamine C en polyfenolen.
Product is Vegetarisch
Land van herkomst: India
Bewaring :Bewaar op een koele en droge plaats
Nelumbo nucifera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderLotuszadenextract - Nelumbo Nuciferafrom €29,75/kg
Extract powderLotusbloemextract - Nelumbo Nuciferafrom €20,83/kg
Oil-soluble extractLotus-saffraanolieoplosbaar extract – Nelumbo nuciferafrom €42,37/kg
Oil-soluble extractLotusbloemolieoplosbaar extract – Nelumbo nuciferafrom €29,74/kg
Aged botanical oilLotus — 60 dagen gerijpte botanische oliefrom €307,65/kg
Standardised extractFlavonoïden 10% — Nelumbo nucifera (lotusblad)from €201,71/kg
Standardised extractNuciferine 2% — Nelumbo nucifera (lotusblad)from €294,86/kg
Propylene glycol extractLotuszaad PG Extract - Nelumbo Nuciferafrom €56,66/kg