Water-soluble extractWater-solubleOrigin: India
Mahuya Bloemwater Oplosbaar Extract - Madhuca indica
Madhuca longifolia latifolia · Sapotaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Madhuca longifolia latifolia · profile
- Family
- Sapotaceae
- Common names
- Mahuya, Mahuya Flower, Mahua Flower, Mohua, Mahua
- Synonyms
- Madhuca indica, Madhuca latifolia
- Plant part
- Flower
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- INCI
- Madhuca Longifolia Latifolia Flower Extract
- CAS
- —
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 87686-EXTL-MAIND-225G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Algemene naam : Mahuya Bloem, Mahua bloem, Madhuca indica, Mohua
Botanische naam: Madhuca indica
Product : Mahuya Flower Liquid Extract
Beschikbare vorm: Vloeistof
Gebruikt deel : Bloem
Actieve inhoudsstoffen (Fytochemisch) : saponinen, tannines, flavonoïden (zoals quercetine en kaempferol), triterpenoïden, steroïden, glycosiden, fenolzuren en vitamine C
Product is Vegetarisch
Land van herkomst: India
Opslag : Bewaar op een koele en droge plaats
Madhuca longifolia latifolia in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderMahuya Bloempoeder - Madhuca indicafrom €18,94/kg
Oil-soluble extractMahuya-bloemolieoplosbaar extract – Madhuca longifolia latifoliafrom €42,37/kg
Propylene glycol extractMahuya Bloem PG Extract - Madhuca indicafrom €48,24/kg
Extract powderMahuya Bloemextract - Madhuca indicafrom €29,75/kg
Glycerin extractMahuya Bloem Glycerine-extract - Madhuca indicafrom €50,68/kg
Infused oilMahuya Bloem Geïnfuseerde Olie - Madhuca indicafrom €57,20/kg