Meidoorn Glycerine-extract - Crataegus
Crataegus · Rosaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Crataegus · profile
- Family
- Rosaceae
- Common names
- Hawthorn, Quickthorn, Thornapple, May-Tree, Whitethorn, Mayflower
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Crataegus Extract, Aqua, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5, 24634-61-5, 532-32-1
- EC
- 200-289-5, 231-791-2
- CosIng ID
- 34040, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 19359-GLY-HAGLY-225G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Algemene naam : Meidoorn, Dauwbraam, Doornappel, Meiboom, Witte doorn, Meibloem, Meibes
Oplosmiddel : Plantaardige glycerine (USP/Pharma kwaliteit)
Verdunner : Gezuiverd water (Glycerine:Water 75:25)
Kruiden/Oplosmiddel Verhouding : 1:5 (w/v)
Vorm : Glyceriet Botanisch Extract (Vloeistof)
INCI : Glycerine, Aqua, Crataegus Fruit Extract
CAS : Glycerine (56-81-5), Water (7732-18-5), Botanisch extract (Complex mengsel)
Botanische naam:Crataegus
Product : Crataegus Glycerine-extract
Beschikbare vorm:Vloeistof (Plantaardige glycerine)
Gebruikt deel : Bes (Fruit)
Actieve bestanddelen (Fytochemicaliën) : flavonoïden (zoals quercetine, hyperoside, vitexine en rutin), oligomere proanthocyanidinen (OPC's), triterpenen (zoals ursolzuur en oleanolzuur), fenolzuren (bijv. chlorogeenzuur en cafeïnezuur) en aminen (zoals tyramine)
Product isVegetarisch
Land van herkomst: India
Opslag :Bewaar op een koele en droge plaats
Crataegus in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderMeidoornpoeder - Crataegusfrom €27,31/kg
Oil-soluble extractMeidoorn-olieoplosbaar extract – Crataegusfrom €42,37/kg
Propylene glycol extractMeidoorn PG Extract - Crataegusfrom €56,66/kg
Extract powderMeidoornextract - Crataegusfrom €29,75/kg
Infused oilMeidoorn Geïnfuseerde Olie - Crataegusfrom €132,18/kg