Herbal powderOrigin: India
Nilophar Poeder - Witte Waterlelie
Nymphaea alba · Nymphaeaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Nymphaea alba · profile
- Family
- Nymphaeaceae
- Common names
- Nilophar, White Waterlily, White Nenuphar, European Water-Lily, European White Waterlily, European White Water-Lily
- Indian names
- తెల్ల కలువ
- Synonyms
- Nymphaea bashiniana, Nymphaea basniniana, Nymphaea biradiata, Nymphaea erythrocarpa, Nymphaea exumbonata, Nymphaea kosteletzkyi
- Plant part
- Flower
- Form
- Herbal powder
- INCI
- Nymphaea Alba Flower Powder
- CAS
- 84696-27-5
- EC
- 283-645-2
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Culinary, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 73752-PDR-NYALB-225G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Algemene naam : Nilophar, witte waterlelie, witte waterlelie
Botanische naam: Nymphaea alba
Product : Nymphaea alba Kruidenpoeder 100%
Beschikbare vorm: Poeder (Droog)
Gebruikt deel : Bloem
Verwerking : Gereinigd > Gedroogd > Vermalen > Gezeefd > Verpakt
Actieve bestanddelen (Fytochemisch) : flavonoïden (zoals kaempferol en quercetine), tannines, alkaloïden, saponinen, fenolzuren,
Product is Vegetarisch
Land van herkomst: India
Bewaring : Bewaar op een koele en droge plaats
Nymphaea alba in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractNilophar-olieoplosbaar extract – Nymphaea albafrom €34,11/kg
Propylene glycol extractNilophar PG-extract - Nymphaea albafrom €56,66/kg
Glycerin extractNilophar Glycerine Extract - Nymphaea albafrom €59,47/kg
Extract powderNilophar-extract - Witte waterleliefrom €23,95/kg
Infused oilNilophar Geïnfuseerde Olie - Witte Waterleliefrom €68,93/kg