Carrier oilOil-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Olijfolie - Olea europaea
Olea europaea · Oleaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Olea europaea · profile
- Family
- Oleaceae
- Common names
- Olive, Olive Leaf, African Olive, European Olive, Wild Olive, Oliveleaf
- Indian names
- ज़ैतून, சைதூண், ഒലിവ്, زیتون
- Synonyms
- Olea pallida, Olea sativa
- Form
- Carrier oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Olea Europaea (Olive) Fruit Oil
- CAS
- 8001-25-0
- EC
- 232-277-0
- CosIng ID
- 77800
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Western herbal
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 47446-OIL-OLEUR-100G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Bekend als : Olijf
Botanische naam : Olea europaea
Productvorm : Olie
Productcategorie : Draagolie
Is het geraffineerd? Nee
Is het voedselkwaliteit? Ja
Extractiemethode : Koudgeperst
Ingrediënt : Olijfvrucht en zaad
Specialiteit: Geen kunstmatige kleurstoffen, vers & puur. Vrij van schadelijke chemicaliën, pesticiden & zonder toevoegingen.
100% puur en echt product|product
Verpakt in de meest hygiënische omgeving
Product is|Product is Vegetarisch
Land van herkomst: India
Opslag : Bewaar op een koele en droge plaats, uit de buurt van vocht en direct zonlicht.
Olea europaea in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Standardised extractHydroxytyrosol 10% — Olea europaea (olijfblad)from €874,46/kg
Standardised extractHydroxytyrosol 20% — Olea europaea (olijfblad)from €1.619,66/kg
Standardised extractOleuropeïne 20% — Olea europaea (olijfblad)from €201,71/kg
Standardised extractOleuropeïne 40% — Olea europaea (olijfblad)from €377,66/kg
Extract powderOlijfblaadjesextract - Olea europaeafrom €27,22/kg
Glycerin extractOlijfblad Glycerine Extract - Olea europaeafrom €66,09/kg
Oil-soluble extractOlijfbladolieoplosbaar extract – Olea europaeafrom €38,90/kg
Propylene glycol extractOlijfblad PG-extract - Olea europaeafrom €62,96/kg