Herbal powderINCI listed in EU CosIng
Reetha Poeder - Sapindus mukorossi
Sapindus mukorossi · Sapindaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Sapindus mukorossi · profile
- Family
- Sapindaceae
- Common names
- Reetha, Soap Nut, Ritha, Soapnut, Chinese Soapberry, Indian Soapberry
- Indian names
- Dodan, Kanmar, Phenil, Risht, Rishtak, Aristaka
- Synonyms
- Sapindus abruptus, Sapindus acuminatus, Sapindus balicus, Sapindus boninensis, Sapindus detergens, Sapindus emarginatus
- Plant part
- Fruit
- Form
- Herbal powder
- INCI
- Sapindus Mukorossi Fruit Powder
- CAS
- —
- CosIng ID
- 92876
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Soap & bath
- SKU
- 33938-PDR-SAMUK-225G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Bekend als : Reetha, Ritha, Zeepnoot, Soapnut,Sapindus mukorossi
Botanische Naam: Sapindus mukorossi
Product : Reetha Kruidenpoeder 100%
Beschikbare vorm: Poeder
Gebruikt deel : Fruit
Proces : Gereinigd > Gedroogd > Gemalen > Gefilterd > Verpakt
Specialiteit: Origineel, puur en natuurlijk. Geen kunstmatige kleurstoffen. Vrij van schadelijke chemicaliën, pesticiden & geen toevoegingen.
100% puur en authentiek product|product
Verpakt in de meest hygiënische omgeving
Sapindus mukorossi in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractIn olie oplosbaar extract van reetha – Sapindus mukorossifrom €11,82/kg
Botanical exfoliantExfoliërend reethapoeder (zeepnoot)from €17,79/kg
Propylene glycol extractReetha PG-extract - Sapindus mukorossifrom €31,45/kg
Glycerin extractReetha Glycerine-extract - Sapindus mukorossifrom €33,02/kg
Extract pasteZeepnoot (Reetha) CO2-extract - Sapindus mukorossifrom €156,20/kg
Extract powderReetha-extract - Sapindus mukorossifrom €8,31/kg
Water-soluble extractReetha wateroplosbaar extract - Sapindus mukorossifrom €12,27/kg
Infused oilReetha doordrenkte olie - Sapindus mukorossifrom €36,27/kg