Rhodiola PG-extract - Rhodiola rosea
Rhodiola rosea · Crassulaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Rhodiola rosea · profile
- Family
- Crassulaceae
- Common names
- Golden Root, Rose Root Rosavin, Rosenroot, Arctic Root, Rhidola, Roseroot Stonecrop
- Synonyms
- Rhodiola arctica, Rhodiola borealis, Rhodiola elongata, Rhodiola hideoi, Rhodiola iremelica, Rhodiola krivochizhinii
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Rhodiola Rosea Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5
- EC
- 200-338-0, 231-791-2
- CosIng ID
- 37269, 92472, 59141
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Traditional Chinese
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 14600-PGE-RHROS-225G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Algemene naam : Gouden Wortel, Rozenwortel Rosavin, Rozenwortel, Rhodiola Wortelstok, Arctische Wortel, Rhidola
Botanische naam: Rhodiola rosea
Product : Rhodiola Wortel Propyleenglycol Extract
Oplosmiddel : Propyleenglycol
Verdunner : Gezuiverd Water (PG:Water 70:30)
Kruid/Oplosmiddel Verhouding : 1:4 (w/v)
Vorm : Glycolisch Plantaardig Extract (Vloeistof)
INCI : Propyleenglycol, Aqua, Rhodiola rosea Wortel Extract
CAS : Propyleenglycol (57-55-6), Water (7732-18-5), Plantaardig Extract (Complex mengsel)
Actieve bestanddelen (Fytochemisch) : rosavinen (zoals rosavin, rosin en rosarin), salidroside, tyrosol, flavonoïden, fenolzuren (zoals galzuur en cafeïnezuur), terpenoïden en tannines.
Product is Vegetarisch
Land van herkomst: India
Bewaring :Bewaar op een koele en droge plaats
Rhodiola rosea in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderRhodiola-extract - Rhodiola roseafrom €59,56/kg
Glycerin extractRhodiola Glycerine-extract - Rhodiola roseafrom €99,21/kg
Infused oilRhodiola Doordrenkte Olie - Rhodiola roseafrom €111,25/kg
Oil-soluble extractIn olie oplosbaar extract van rhodiola – Rhodiola roseafrom €84,93/kg
Herbal powderRhodiola Poeder - Rhodiola roseafrom €37,98/kg
Water-soluble extractRhodiola Wateroplosbaar Extract - Rhodiola roseafrom €74,19/kg
Standardised extractRosavinen 1% / Salidroside 0,5% 1,5% — Rhodiola rosea (arctische wortel)from €201,71/kg
Standardised extractRosavinen 3% / Salidroside 1% 4% — Rhodiola rosea (arctische wortel)from €460,46/kg