Gratis verzending binnen de EU bij bestellingen boven €699 TDS- en SDS-downloads · COA bij elke bestellingVerpakkingsformaten van 225 g tot 25 kg
Rode Behman Surkh PG-extract - Salvia haematodes
Propylene glycol extractWater-solubleOrigin: India

Rode Behman Surkh PG-extract - Salvia haematodes

Salvia pratensis · Lamiaceae · Botanical profile

MaatPrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Salvia pratensis · profile
Family
Lamiaceae
Common names
Red Behman Surkh, Behman Red Surkh, Bahman Lal, Introduced Sage, Meadow Clary, Meadow Sage
Synonyms
Salvia haematodes, Salvia aprica, Salvia ceratophylloides, Salvia rubicunda
Plant part
Root
Form
Propylene glycol extract
Solubility
Water-soluble
Carrier options
Propylene glycol, Water
INCI
Propylene Glycol, Aqua, Salvia Pratensis Root Extract
CAS
57-55-6, 7732-18-5
EC
200-338-0, 231-791-2
CosIng ID
37269, 92472
INCI status
INCI by naming convention (not in CosIng)
Applications
Skincare
Country of origin
India
SKU
32425-PGE-SAHAE-225G
Documents
Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.

Product details

Algemene naam : Behman Red Surkh, Bahman Lal, Salvia haematodes

Botanische naam :Salvia haematodes

Product : Salvia haematodes Propyleenglycol Extract

Beschikbare vorm: Vloeistof (glycol-gebaseerd)

Gebruikt deel : Wortel

Oplosmiddel : Propyleenglycol

Verdunner : Gezuiverd Water (PG:Water 70:30)

Kruid/Oplosmiddel Verhouding : 1:4 (w/v)

Vorm : Glycolisch Botanisch Extract (Vloeistof)

INCI : Propyleenglycol, Aqua, Vloeibaar (glycol-gebaseerd) Wortel Extract

CAS : Propyleenglycol (57-55-6), Water (7732-18-5), Botanisch Extract (Complex mengsel)

Actieve bestanddelen (Fytochemisch) : rosmarinezuur, salvianolzuren, tanshinonen, ursolzuur en betulinezuur, 

Oplosbaarheid : 80% Oplosbaar in water

Product is|Product isVegetarisch

Land van herkomst:India

Opslag :Bewaar op een koele en droge plaats