Water-soluble extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Rode Klaver Wateroplosbaar Extract - Trifolium pratense
Trifolium pratense · Fabaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Trifolium pratense · profile
- Family
- Fabaceae
- Common names
- Red Clover, Chilean Clover, Cowgrass Clover, Mammoth Red Clover, Meadow Clover, Medium Red Clover
- Synonyms
- Trifolium boeticum, Trifolium brachystylum, Trifolium bracteatum, Trifolium heterophyllum, Trifolium pensylvanicum, Trifolium sativum
- Plant part
- Flower
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- INCI
- Trifolium Pratense Flower Extract
- CAS
- 85085-25-2
- EC
- 285-356-7
- CosIng ID
- 59842
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 55600-EXTL-TRPRA-225G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Algemene naam : Rode Klaver
Botanische naam: Trifolium pratense
Product : Red Clover Vloeibaar Extract
Beschikbare vorm: Vloeistof
Gebruikt deel : Bloem
Actieve inhoudsstoffen (Fytochemisch) : isoflavonen (zoals genisteïne, daidzeïne, biochanine A en formononetine), coumarines, flavonoïden, fenolzuren, saponinen, tannines en essentiële oliën.
Product is Vegetarisch
Land van herkomst: India
Opslag : Bewaar op een koele en droge plaats
Trifolium pratense in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderRode klaverextract - Trifolium pratensefrom €56,57/kg
Glycerin extractRode Klaver Glycerine-extract - Trifolium pratensefrom €90,33/kg
Infused oilRode Klaver Geïnfuseerde Olie - Trifolium pratensefrom €99,52/kg
Standardised extractRode Klaver Isoflavonen 20% — Trifolium pratense (rode klaver)from €584,66/kg
Standardised extractRode Klaver Isoflavonen 40% — Trifolium pratense (rode klaver)from €1.081,46/kg
Standardised extractRode Klaver Isoflavonen 8% — Trifolium pratense (rode klaver)from €253,46/kg
Oil-soluble extractOlieoplosbaar extract van rode klaver – Trifolium pratensefrom €80,62/kg
Propylene glycol extractRode Klaver PG-extract - Trifolium pratensefrom €86,05/kg