Gratis verzending binnen de EU bij bestellingen boven €699 TDS- en SDS-downloads · COA bij elke bestellingVerpakkingsformaten van 225 g tot 25 kg
Rosehip Seed Oil - Rosa canina Product vendor
Carrier oilOil-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng

Rozenbottelzaadolie - Rosa canina

Rosa canina · Rosaceae · Botanical profile

MaatPrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Rosa canina · profile
Family
Rosaceae
Common names
Rosehip, Rosehip Seed, Common-Briar, Dog Rose, Dog-Rose, Dogbrier
Synonyms
Rosa achburensis, Rosa aciphylla, Rosa aciphylloides, Rosa actinodroma, Rosa adenocalyx, Rosa adscita
Plant part
Seed
Form
Carrier oil
Solubility
Oil-soluble
INCI
Rosa Canina Seed Oil
CAS
—
CosIng ID
96971
INCI status
Verified in CosIng
Applications
Herbal tea & infusions, Perfumery
Country of origin
India
SKU
92828-OIL-ROCAN-100G
Documents
Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.

Product details

Rozenbottelzaadolie wordt gewonnen door koude persing van zaden van de plant die botanisch bekend staat als Rosa canina

Bekend als: Rozenbottel, Rosa canina

Botanische naam: Rosa canina

Product: Rozenbottelzaadolie

Productvorm: Olie

Productcategorie: Basisolie

Extractiemethode: Koude persing

Gebruikt deel: Zaden

Geur: Scherp, aards, plantaardig aroma

Kleur: Goudkleurig, oranje

Toepassingen: Aromatherapie / Therapeutisch / Basisolie

Combineert goed met: Theeboom, Lavendel, Citroen, Geranium, Patchouli en Rozemarijn

Bijzonderheid: Vers, puur en natuurlijk. Geen kunstmatige kleurstoffen. Vrij van schadelijke chemicaliën, bestrijdingsmiddelen en zonder toevoegingen.

100% puur en echt product

Verpakt in een uiterst hygiënische omgeving

Product is vegetarisch

Land van herkomst: India

Bewaring: Bewaar op een koele en droge plaats, uit de buurt van vocht en direct zonlicht.