Sage Oplosbaar Olie-extract - Salie officinalis
€2543 EUR
Shipping at Check Out
Algemene naam : Salie
Botanische naam: Salvia officinalis
Product : Sage Oil Soluble Extract
Beschikbare vorm: Vloeistof
Gebruikt deel : Blad
Actieve inhoudsstoffen (Fytochemisch) : rosmarinezuur, carnosinezuur, carnosol, ursolzuur, flavonoïden (zoals luteoline en apigenine), thujon, cineol, kamfer en essentiële oliën
Product is Vegetarisch
Land van herkomst: India
Opslag : Bewaar op een koele en droge plaats
Oplosbaarheid: 100% olie-oplosbaar
Kwaliteit: Cosmetisch
Kruid/Basisverhouding: 1:5/1:10 (w/w)
w = Gewicht
Basisoliën: Kokos/Sesam/Jojoba
Toepassingen van olie-oplosbare extracten: Veelgebruikt in cosmetische oliën voor huid- en haarverzorging.