Gratis verzending binnen de EU bij bestellingen boven €699 TDS- en SDS-downloads · COA bij elke bestellingVerpakkingsformaten van 225 g tot 25 kg
Slippery Elm Bark Liquid Extract - Ulmus rubra Product vendor
Water-soluble extractWater-solubleOrigin: United StatesINCI listed in EU CosIng

Wateroplosbaar extract van gladde iepenschors - Ulmus rubra

Ulmus rubra · Ulmaceae · Botanical profile

MaatPrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Ulmus rubra · profile
Family
Ulmaceae
Common names
Slippery Elm, Gray Elm, Soft Elm, Red Elm, Slippery Ellum
Indian names
ആവില്
Synonyms
Ulmus crispa, Ulmus dimidiata, Ulmus fulva, Ulmus heyderi, Ulmus pendula, Ulmus pinguis
Plant part
Bark
Form
Water-soluble extract
Solubility
Water-soluble
INCI
Ulmus Fulva Bark Extract
CAS
—
CosIng ID
59938
INCI status
Verified in CosIng
Applications
Skincare, Supplements
Country of origin
United States
SKU
30116-EXTL-ULRUB-225G
Documents
Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.

Product details

Algemene naam : Slippery Elm

Botanische naam: Ulmus rubra

Product : Slippery Elm Bast Vloeibaar Extract

Beschikbare vorm: Vloeistof

Gebruikt deel : Schors

Actieve inhoudsstoffen (Fytochemisch) :  slijm (een mengsel van polysacchariden), tannines, flavonoïden, fytosterolen, coumarines en zetmelen. 

Oplosbaarheid : 100% oplosbaar in water

Product is Vegetarisch

Land van herkomst: VS

Opslag : Bewaar op een koele en droge plaats