Teunisbloem PG Extract - Oenothera biennis
Oenothera biennis · Onagraceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Oenothera biennis · profile
- Family
- Onagraceae
- Common names
- Evening Primrose, Candlestick, Common Evening Primrose, Common Evening-Primrose, Evening Primose, Evening-Primrose
- Synonyms
- Oenothera beckeri, Oenothera brevicapsula, Oenothera communis, Oenothera furca, Oenothera gauroides, Oenothera glabra
- Plant part
- Flower
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Oenothera Biennis Flower Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 90028-66-3
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 289-859-2
- CosIng ID
- 37269, 92472, 57627
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 27750-PGE-OEBIE-225G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Product : Teunisbloem Bloem PG Extract
Beschikbare vorm: Vloeistof (glycol-gebaseerd)
Gebruikt deel : Bloem
Oplosmiddel : Propyleenglycol
Verdunner : Gezuiverd Water (PG:Water 70:30)
Kruiden/Oplosmiddel Verhouding : 1:5 (w/v)
Vorm : Glycolisch Botanisch Extract (Vloeistof)
INCI : Propyleenglycol, Aqua, Oenothera biennis Bloemextract
CAS : Propyleenglycol (57-55-6), Water (7732-18-5), Botanisch Extract (Complex mengsel)
Actieve bestanddelen (Fytochemisch) :gamma-linoleenzuur (GLA), linolzuur, oliezuur, tannines, flavonoïden en fenolzuren
Algemene naam : Teunisbloem, Oenothera biennis
Botanische naam:Oenothera biennis
Product is Vegetarisch
Land van herkomst: India
Bewaren :Bewaar op een koele en droge plaats
Oenothera biennis in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderTeunisbloemextract - Oenothera biennisfrom €29,06/kg
Glycerin extractTeunisbloem Glycerine-extract - Oenothera biennisfrom €59,47/kg
Carrier oilTeunisbloemolie - Oenothera biennisfrom €145,95/kg
Oil-soluble extractOlieoplosbaar extract van teunisbloem – Oenothera biennisfrom €41,46/kg
Water-soluble extractTeunisbloem Wateroplosbaar Extract - Oenothera biennisfrom €31,13/kg