Extract powderWater-dispersibleOrigin: ThailandINCI listed in EU CosIng
[TH] Druivenpitextract - Vitis vinifera
Vitis vinifera · Vitaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Vitis vinifera · profile
- Family
- Vitaceae
- Common names
- Black Grapes, Grape, Grape Seed, Draksha, Aangur, Grapeseed
- Indian names
- திராட்சை, ద్రాక్ష
- Synonyms
- Vitis apiana, Vitis apiifolia, Vitis apyrena, Vitis cebennensis, Vitis corinthiaca, Vitis cylindrica
- Plant part
- Seed
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Vitis Vinifera Seed Extract, Maltodextrin (or Microcrystalline Cellulose)
- CAS
- 84929-27-1, 9050-36-6, 9004-34-6
- EC
- 284-511-6
- CosIng ID
- 80652
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Western herbal
- Applications
- Herbal tea & infusions, Skincare, Supplements
- Country of origin
- Thailand
- SKU
- 88003-EXTD-VIVIN-225G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Druivenpitextract (Vitis vinifera) wordt aangeboden als een extractpoeder met gedocumenteerde oorsprong in Thailand. Een gestandaardiseerd botanisch extract van Thaise oorsprong, geleverd als poeder voor nutraceutische, voedsel-, drank- en cosmetica R&D/productie (toepassing afhankelijk van uw regelgevingsgebied).
Belangrijke details
| Product | Druivenpitextract |
|---|---|
| Botanische naam | Vitis vinifera |
| Plantdeel | Zaad |
| Categorie | Extractpoeder |
| Oorsprong | Thailand |
| Specificatie / Standaardisatie | 10:01:00 |
| Extractie / Proces | Waterextractie + sproeidrogen |
| Oplosmiddel / drager (indien van toepassing) | Water |
Typische toepassingen
- Nutraceutische formuleringen en functionele mengsels (waar toegestaan)
- Voedsel- & dranktoepassingen (waar toegestaan)
- Cosmetische/persoonlijke verzorgingsformuleringen (indien van toepassing)
Documentatie
COA, MSDS, TDS
Opslag
Bewaar op een koele, droge plaats in een goed afgesloten verpakking. Bescherm tegen vocht en hitte.
Notities & naleving
Er worden geen therapeutische claims gemaakt. Specificaties en regelgevende geschiktheid moeten door de koper worden gevalideerd.
Vitis vinifera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Carrier oil5 draagolie
Extract powderZwarte Druiven Vruchtenextract - Vitis viniferafrom €35,73/kg
Glycerin extractZwarte Druiven Vrucht Glycerinextract - Vitis viniferafrom €79,29/kg
Oil-soluble extractIn olie oplosbaar extract van zwarte druiven – Vitis viniferafrom €50,92/kg
Propylene glycol extractZwarte druiven fruit PG-extract - Vitis viniferafrom €75,57/kg
Water-soluble extractZwarte Druiven Vrucht Wateroplosbaar Extract - Vitis viniferafrom €30,21/kg
Fruit powderZwarte Druivenpoeder - Vitis viniferafrom €17,70/kg
Extract powderDruivenpitextract - Vitis Viniferafrom €20,83/kg