Ulatkambal Glycerine-extract - Abroma augusta
Abroma augustum · Malvaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Abroma augustum · profile
- Family
- Malvaceae
- Common names
- Ulatkambal, Devil'S Cotton, Devil’S Cotton, Devil'S-Cotton
- Indian names
- അബ്രോമ
- Synonyms
- Abroma augusta, Abroma alatum, Abroma angulatum, Abroma angulosum, Abroma commune, Abroma communis
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Abroma Augustum Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5
- EC
- 200-289-5, 231-791-2
- CosIng ID
- 34040, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 74743-GLY-ABAUG-225G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Algemene naam : Ulatkambal, Abroma augusta, Duivels katoen
Botanische naam: Abroma augusta
Product : Ulatkambal Glycerinextract
Oplosmiddel : Plantaardige glycerine (USP/Pharma kwaliteit)
Verdunner : Gezuiverd water (Glycerine:Water 75:25)
Kruiden/Oplosmiddel verhouding : 1:4 (w/v)
Vorm : Glyceriet plantaardig extract (vloeibaar)
INCI : Glycerine, Aqua, : Ulatkambal Glycerinextract Wortel Extract
CAS : Glycerine (56-81-5), Water (7732-18-5), Plantaardig extract (complex mengsel)
Actieve bestanddelen : alkaloïden (zoals abromine), flavonoïden, saponinen, tannines, glycosiden, triterpenoïden en fenolzuren
Product is Vegetarisch
Land van herkomst: India
Bewaring :Bewaar op een koele en droge plaats, uit de buurt van vocht en direct zonlicht.
Abroma augustum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractIn olie oplosbaar extract van ulatkambal – Abroma augustumfrom €21,17/kg
Water-soluble extractUlatkambal Wateroplosbaar Extract - Abroma augustafrom €18,43/kg
Extract powderUlatkambal-extract - Abroma augustafrom €14,85/kg
Herbal powderUlatkambal Poeder - Abroma augustafrom €9,42/kg
Infused oilUlatkambal Geïnfuseerde Olie - Abroma augustafrom €45,93/kg
Propylene glycol extractUlatkambal PG-extract - Abroma augustafrom €39,82/kg