[VN] Moringa Essentiële Olie - Moringa oleifera
Moringa oleifera · Moringaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Moringa oleifera · profile
- Family
- Moringaceae
- Common names
- Sargavo, Drumstick, Sehjan, Sehjan Patta, Sargava, Drumstick Leaves
- Indian names
- murungai, सहजन, शिग्रुः, शेवगा, সজনে, முருங்கை
- Synonyms
- Moringa amara, Moringa domestica, Moringa edulis, Moringa eracta, Moringa erecta, Moringa moringa
- Plant part
- Leaf
- Form
- Essential oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Moringa Oleifera Leaf Oil
- CAS
- —
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Tradition
- Ayurvedic
- Applications
- Hair care, Perfumery, Skincare
- Country of origin
- Vietnam
- SKU
- 46325-OIL-MOOLE-100G
- Documents
- Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.
Product details
Moringa oleifera essentiële olie (blad) (Moringa oleifera) wordt geleverd als een essentiële olie met documentatie (COA, MSDS, TDS). Een essentiële olie van Vietnamese oorsprong, geleverd voor geur, cosmetica, persoonlijke verzorging, aromatherapie en geselecteerde voedsel-/smaaktoepassingen waar toegestaan door lokale regelgeving.
Belangrijke details
| Product | Moringa oleifera essentiële olie (blad) |
|---|---|
| Botanische naam | Moringa oleifera |
| Plantdeel | Blad |
| Type | Etherische olie |
| Oorsprong | Vietnam |
| Specificatie / Standaardisatie | 100% pure essentiële olie |
| Extractie / Proces | Hydrodistillatie |
| Tags | Essentiële olie, Moringa oleifera, Bladextract, Oorsprong Vietnam |
Typische toepassingen
- Parfum- & geurmengsels
- Cosmetische & persoonlijke verzorgingsformuleringen (zepen, lotions, balsems, haarverzorging)
- Aromatherapie- en huishoudproducten
- Gebruik als smaakstof waar toegestaan (koper dient lokale regelgeving te verifiëren)
Documentatie
Beschikbaar op aanvraag: COA, MSDS, TDS.
Opslag
Bewaar goed afgesloten, op een koele, droge plaats uit de buurt van warmte en direct zonlicht. Minimaliseer de kopruimte en blootstelling aan lucht.
Notities & naleving
Dit product is een natuurlijk materiaal; variatie per batch is normaal. Gebruik in overeenstemming met de toepasselijke IFRA-richtlijnen (indien relevant) en lokale regelgeving. Er worden geen therapeutische claims gemaakt.
Moringa oleifera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderMoringabladpoeder - Moringa oleiferafrom €7,90/kg
Herbal powderMoringapoeder - Jumboboom - Moringa Oleiferafrom €11,12/kg
Carrier oilMoringa-olie - Drumstick - Moringa oleiferafrom €32,36/kg
Oil-soluble extractIn olie oplosbaar extract van moringablad – Moringa oleiferafrom €25,48/kg
Oil-soluble extractIn olie oplosbaar extract van moringaschors – Moringa oleiferafrom €21,23/kg
Botanical exfoliantExfoliërend poeder van moringazaden en -peulen (Drumstick) (geüpcycled)from €16,95/kg
Aged botanical oilMoringazaad — 60 dagen gerijpte botanische oliefrom €172,33/kg
Aged botanical oilMoringa — 60 dagen gerijpte botanische oliefrom €172,33/kg