Water-soluble extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Yaconwortel wateroplosbaar extract - Smallanthus sonchifolius
Smallanthus sonchifolius · Asteraceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Smallanthus sonchifolius · profile
- Family
- Asteraceae
- Common names
- Yacon
- Plant part
- Root
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- INCI
- Polymnia Sonchifolia Root Extract
- CAS
- 957143-35-0
- CosIng ID
- 91808
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 80370-EXTL-SMSON-225G
- Documents
- TDS and SDS download as PDF on every product page. COA sent with every order and available on request.
Product details
Algemene Naam : Yacon
Botanische naam: Smallanthus sonchifolius
Product : Yacon Wortel Vloeibaar Extract
Beschikbare vorm: Vloeistof
Gebruikt deel : Wortel
Actieve inhoudsstoffen (Fytochemisch) : fructo-oligosacchariden (FOS), inuline, fenolzuren (zoals chlorogeenzuur en cafeïnezuur), flavonoïden (zoals quercetine en kaempferol), saponinen, en anthocyanen.
Oplosbaarheid : 100% oplosbaar in water
Product is Vegetarisch
Land van herkomst: India
Opslag : Bewaar op een koele en droge plaats
Smallanthus sonchifolius in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderYaconwortel Extract - Smallanthus sonchifoliusfrom €66,86/kg
Glycerin extractYacon wortel Glycerine-extract - Smallanthus sonchifoliusfrom €99,21/kg
Infused oilYaconwortel Geïnfuseerde Olie - Smallanthus sonchifoliusfrom €176,34/kg
Oil-soluble extractOlieoplosbaar extract van yaconwortel - Smallanthus sonchifoliusfrom €95,54/kg
Propylene glycol extractYaconwortel PG-extract - Smallanthus sonchifoliusfrom €94,43/kg
Herbal powderYaconwortelpoeder - Smallanthus sonchifoliusfrom €38,12/kg