Gratis verzending binnen de EU bij bestellingen boven €699 TDS- en SDS-downloads · COA bij elke bestellingVerpakkingsformaten van 225 g tot 25 kg
Yohimbe Glycerine-extract - Pausinystalia johimbe
Glycerin extractWater-solubleOrigin: India

Yohimbe Glycerine-extract - Pausinystalia johimbe

Corynanthe johimbe · Rubiaceae · Botanical profile

MaatPrice per kg falls as packs get larger
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
  • Technical Data SheetDownload PDF
  • Safety Data SheetDownload PDF
  • Certificate of Analysis — sent with every order

Need the COA before you order? Tell us where to send it.

Specifications

Botanical name
Corynanthe johimbe · profile
Family
Rubiaceae
Common names
Yohimbe, Quebrachine
Synonyms
Pausinystalia johimbe
Form
Glycerin extract
Solubility
Water-soluble
Carrier options
Glycerin, Water
INCI
Glycerin, Aqua, Corynanthe Johimbe Extract
CAS
56-81-5, 7732-18-5
EC
200-289-5, 231-791-2
CosIng ID
34040, 92472
INCI status
INCI by naming convention (not in CosIng)
Applications
Skincare, Supplements
Country of origin
India
SKU
89178-GLY-PAJOH-225G
Documents
Download het TDS en SDS als pdf op elke productpagina. Het COA wordt met elke bestelling meegestuurd en is op verzoek beschikbaar.

Product details

Algemene naam: Yohimbe, quebrachine

Botanische naam:Pausinystalia johimbe

Product: Yohimbe Schors Glycerine Extract

Oplosmiddel: Plantaardige Glycerine (USP/Pharma Kwaliteit)

Verdunner: Gezuiverd Water (Glycerine:Water 75:25)

Kruid/Oplosmiddel Verhouding: 1:4 (w/v)

Vorm: Glyceriet Botanisch Extract (Vloeibaar)

INCI: Glycerine, Aqua, Pausinystalia johimbe Schorsextract

CAS: Glycerine (56-81-5), Water (7732-18-5), Botanisch Extract (Complex mengsel)

Actieve bestanddelen (Fytochemisch): yohimbine, een indool alkaloïde. Andere gerelateerde alkaloïden zijn rauhimbine en corythine

Product isVegetarisch

Land van herkomst:India

Bewaring:Bewaar op een koele en droge plaats