Extract powderWater-dispersibleOrigin: ThailandINCI listed in EU CosIng
[TH] Druvkärneextrakt - Vitis vinifera
Vitis vinifera · Vitaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Vitis vinifera · profile
- Family
- Vitaceae
- Common names
- Black Grapes, Grape, Grape Seed, Draksha, Aangur, Grapeseed
- Indian names
- திராட்சை, ద్రాక్ష
- Synonyms
- Vitis apiana, Vitis apiifolia, Vitis apyrena, Vitis cebennensis, Vitis corinthiaca, Vitis cylindrica
- Plant part
- Seed
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Vitis Vinifera Seed Extract, Maltodextrin (or Microcrystalline Cellulose)
- CAS
- 84929-27-1, 9050-36-6, 9004-34-6
- EC
- 284-511-6
- CosIng ID
- 80652
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Western herbal
- Applications
- Herbal tea & infusions, Skincare, Supplements
- Country of origin
- Thailand
- SKU
- 88003-EXTD-VIVIN-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Druvkärnextrakt (Vitis vinifera) erbjuds som ett extraktpulver med dokumenterat ursprung i Thailand. Ett standardiserat botaniskt extrakt med ursprung i Thailand som levereras som pulver för nutraceutiska, livsmedels-, dryckes- och kosmetiska FoU-/tillverkningsändamål (användning beror på din regulatoriska omfattning).
Viktiga detaljer
| Produkt | Druvkärnextrakt |
|---|---|
| Botaniskt namn | Vitis vinifera |
| Växtdel | Frö |
| Kategori | Extraktpulver |
| Ursprung | Thailand |
| Specifikation / Standardisering | 10:01:00 |
| Extraktion / Process | Vattenextraktion + spraytorkning |
| Lösningsmedel / bärare (om tillämpligt) | Vatten |
Typiska användningsområden
- Näringstillskott och funktionella blandningar (där det är tillåtet)
- Livsmedels- & dryckesapplikationer (där det är tillåtet)
- Kosmetiska/personliga vårdformuleringar (där det är lämpligt)
Dokumentation
COA, MSDS, TDS
Förvaring
Förvaras svalt och torrt i en tätt försluten behållare. Skyddas från fukt och värme.
Anteckningar & efterlevnad
Inga terapeutiska påståenden görs. Specifikationer och regulatorisk lämplighet måste valideras av köparen.
Vitis vinifera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Carrier oil5 bäraroljor
Extract powderSvart druvfruktextrakt - Vitis viniferafrom €35,73/kg
Glycerin extractSvarta Druvor Frukt Glyserinextrakt - Vitis viniferafrom €79,29/kg
Oil-soluble extractOljelösligt extrakt av svarta druvor – Vitis viniferafrom €50,92/kg
Propylene glycol extractSvarta druvor PG-extrakt - Vitis viniferafrom €75,57/kg
Water-soluble extractSvarta druvor fruktvattenlösligt extrakt - Vitis viniferafrom €30,21/kg
Fruit powderSvart druvpulver - Vitis viniferafrom €17,70/kg
Extract powderDruvkärneextrakt - Vitis Viniferafrom €20,83/kg