Extract powderWater-dispersibleOrigin: ThailandINCI listed in EU CosIng
[TH] Moringabladsextrakt - Moringa oleifera
Moringa oleifera · Moringaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Moringa oleifera · profile
- Family
- Moringaceae
- Common names
- Sargavo, Drumstick, Sehjan, Sehjan Patta, Sargava, Drumstick Leaves
- Indian names
- murungai, सहजन, शिग्रुः, शेवगा, সজনে, முருங்கை
- Synonyms
- Moringa amara, Moringa domestica, Moringa edulis, Moringa eracta, Moringa erecta, Moringa moringa
- Plant part
- Leaf
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Moringa Oleifera Leaf Extract, Maltodextrin (or Microcrystalline Cellulose)
- CAS
- 93165-54-9, 9050-36-6, 9004-34-6
- EC
- 296-941-1
- CosIng ID
- 83965
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Ayurvedic
- Applications
- Herbal tea & infusions, Skincare, Supplements
- Country of origin
- Thailand
- SKU
- 63303-EXTD-MOOLE-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Moringa Leaf Extract (Moringa oleifera) erbjuds som ett extraktpulver med dokumenterat ursprung från Thailand. Ett standardiserat botaniskt extrakt från Thailand som levereras som pulver för nutraceutiska, livsmedels-, dryckes- och kosmetiska FoU-/tillverkningsändamål (användning beror på din regulatoriska omfattning).
Viktiga detaljer
| Produkt | Moringa Bladextrakt |
|---|---|
| Botaniskt namn | Moringa oleifera |
| Växtdel | Löv |
| Kategori | Extraktpulver |
| Ursprung | Thailand |
| Specifikation / Standardisering | 10:01:00 |
| Extraktion / Process | Vattenextraktion + spraytorkning |
| Lösningsmedel / bärare (om tillämpligt) | Vatten |
Typiska användningsområden
- Näringstillskott och funktionella blandningar (där det är tillåtet)
- Livsmedels- & dryckesapplikationer (där det är tillåtet)
- Kosmetiska/personliga vårdformuleringar (där det är lämpligt)
Dokumentation
COA, MSDS, TDS
Förvaring
Förvaras svalt och torrt i en tätt försluten behållare. Skyddas från fukt och värme.
Anteckningar & efterlevnad
Inga terapeutiska påståenden görs. Specifikationer och regulatorisk lämplighet måste valideras av köparen.
Moringa oleifera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderMoringabladspulver - Moringa oleiferafrom €7,90/kg
Herbal powderMoringapulver - Trumstock - Moringa Oleiferafrom €11,12/kg
Carrier oilMoringaolja - Trumstock - Moringa oleiferafrom €32,36/kg
Oil-soluble extractMoringablad, oljelösligt extrakt – Moringa oleiferafrom €25,48/kg
Oil-soluble extractMoringabark, oljelösligt extrakt – Moringa oleiferafrom €21,23/kg
Botanical exfoliantExfolierande pulver av moringafrön och -skidor (Drumstick) (återvunnet)from €16,95/kg
Aged botanical oilMoringafrö – 60 dagar lagrad botanisk oljafrom €172,33/kg
Aged botanical oilMoringa — 60 dagars lagrad botanisk oljafrom €172,33/kg