Amlafrukt PG-extrakt - Phyllanthus emblica
Phyllanthus emblica · Phyllanthaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Phyllanthus emblica · profile
- Family
- Phyllanthaceae
- Common names
- Amla, Amalaki, Awla, Indian Gooseberry, Dried Gooseberry, Amla Dry
- Synonyms
- Emblica officinalis, Phyllanthus glomeratus, Phyllanthus mairei, Phyllanthus mimosifolius, Phyllanthus pomifer, Phyllanthus taxifolius
- Plant part
- Fruit
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Phyllanthus Emblica Fruit Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 90028-28-7
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 289-817-3
- CosIng ID
- 37269, 92472, 59304
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Ayurvedic
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 19938-PGE-PHEMB-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Känd som: Awla, Amla torr, rå torkad amla, Phyllanthus Emblica, indisk krusbär, torkat krusbär, Amalaki, myrobalan, Embelica Officinalis
Botaniskt namn : Phyllanthus emblica
Produkt : Amla-frukt Propylenglykol-extrakt
Använd del :Frukt
Lösningsmedel : Propylenglykol
Spädningsmedel : Reningat vatten (PG:Vatten 70:30)
Växt/Lösningsmedelsförhållande : 1:5 (v/v)
Form : Glykoliskt botaniskt extrakt (vätska)
INCI : Propylenglykol, Aqua, Phyllanthus emblica-extrakt
CAS : Propylenglykol (57-55-6), Vatten (7732-18-5), Botaniskt extrakt (Komplex blandning)
Aktiva innehållsämnen (Fytokemikalier) : askorbinsyra (vitamin C), gallsyra, ellaginsyra, flavonoider (såsom quercetin och kaempferol), tanniner (som emblicanin A och B), fenoliska syror och phyllemblin.
Produkten ärVegetarisk
Ursprungsland:Indien
Förvaring :Förvara på en sval och torr plats
Phyllanthus emblica in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Carrier oilAmlaolja - Phyllanthus emblicafrom €12,73/kg
Fruit powderAmlapulver - Phyllanthus Emblica - Amalakifrom €7,07/kg
Extract powderAmla fruktextrakt - Phyllanthus emblicafrom €11,86/kg
Extract powderAmla koldioxidextrakt - Embelica Officinalisfrom €237,99/kg
Oil-soluble extractAmla, frukt, oljelösligt extrakt – Phyllanthus emblicafrom €16,93/kg
Botanical exfoliantExfolieringspulver med amla (indiskt krusbär)from €16,95/kg
Aged botanical oilMCT + amla – botanisk olja lagrad i 90 dagarfrom €132,86/kg
Aged botanical oilJojoba + amla – botanisk olja lagrad i 90 dagarfrom €174,82/kg