Water-soluble extractWater-solubleOrigin: India
Apamargrot Vattenlösligt Extrakt - Achyranthes Aspera
Achyranthes aspera · Amaranthaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Achyranthes aspera · profile
- Family
- Amaranthaceae
- Common names
- Apamarg, Chirchita, Apamarg Seeds, Latjira Beej, Uttareni Seeds, Latjira
- Indian names
- अघाड़ा, उल्टा कांटा, चिरचिटा, चिरचिरा, लटजीरा, अपामार्ग
- Synonyms
- Achyranthes acuminata, Achyranthes asperoides, Achyranthes australis, Achyranthes canescens, Achyranthes daito-insularis, Achyranthes ellipticifolia
- Plant part
- Root
- Form
- Water-soluble extract
- Solubility
- Water-soluble
- INCI
- Achyranthes Aspera Root Extract
- CAS
- —
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 90431-EXTL-HEMIX-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Känd som : Apamarg, Latjira, Chirchita, Latjeera, Achyranthes Aspera
Botanisk : Achyranthes aspera
Produkt : Apamarg Rot Vätskeextrakt 10:1
Tillgänglig form: Vätska
Löslig : 100% Vattenlöslig
Använd del : Rot
Aktiva innehåll : alkaloider (såsom achyranthin), saponiner, flavonoider, tanniner, fenoliska föreningar, och glykosider.
Specialitet: Äkta, Ren och Naturlig. Inga konstgjorda färger. Fri från skadliga kemikalier, bekämpningsmedel & inga tillsatser.
100% ren och äkta produkt
Förpackad i en mycket hygienisk miljö
Produkten är Vegetarisk
Ursprungsland: Indien
Storage : Förvara på en sval och torr plats
Achyranthes aspera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractApamargfrö oljelösligt extrakt – Achyranthes asperafrom €21,23/kg
Oil-soluble extractApamargrot oljelösligt extrakt – Achyranthes asperafrom €21,23/kg
Propylene glycol extractApamargfrö PG-extrakt - Achyranthes asperafrom €37,71/kg
Propylene glycol extractApamargrot PG-extrakt - Achyranthes Asperafrom €37,71/kg
Glycerin extractApamargfrö Glyserinextrakt - Achyranthes asperafrom €39,64/kg
Glycerin extractApamargrot Glyserinextrakt - Achyranthes Asperafrom €39,64/kg
Extract pasteApamarg CO2-extrakt - Achyranthes Asperafrom €210,39/kg
Extract powderApamarg Rotextrakt - Achyranthes Asperafrom €14,89/kg