Bhumi Amla Glyserinextrakt - Phyllanthus niruri
Phyllanthus niruri · Phyllanthaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Phyllanthus niruri · profile
- Family
- Phyllanthaceae
- Common names
- Bhumi Amla, Bhumi Aamla, Bhoomi Awla, Gale Of The Wind, Niruri, Stone Breaker Tea
- Indian names
- भूम्यामलकी, भुईआवळा, கீரநெல்லி, భూఆమ్ల, ભૂઈ આમળો, ನೆಲನೆಲ್ಲಿಕಾಯಿ
- Synonyms
- Phyllanthus lathyroides, Phyllanthus nirurui
- Plant part
- Whole plant
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Phyllanthus Niruri Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5, 84775-91-7
- EC
- 200-289-5, 231-791-2, 283-914-4
- CosIng ID
- 34040, 92472, 59307
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 12606-GLY-PHNIR-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Känd som: Bhumi Amla, Bhumi Aamla, Bhoomi Awla, Phyllanthus Niruri
Botanisk: Phyllanthus niruri
Produkt: Bhumi Amla Glyserinextrakt
Lösningsmedel: Vegetabilisk glyserin (USP/Pharma Grade)
Spädningsmedel: Rensat vatten (Glyserin:Vatten 75:25)
Ört/Lösningsmedelsförhållande: 1:5 (vikt/volym)
Form: Glyserit växtextrakt (vätska)
INCI: Glycerin, Aqua, Phyllanthus niruri Extract
CAS: Glycerin (56-81-5), Vatten (7732-18-5), Växtextrakt (komplex blandning)
Använd del: Hela växten
Aktiva innehållsämnen: phyllanthin, hypophyllanthin, flavonoider (såsom quercetin och kaempferol), alkaloider, ligs, tanniner, saponiner och fenoliska syror.
Produkten ärVegetarisk
Ursprungsland:Indien
Förvaring: Förvaras svalt och torrt
Phyllanthus niruri in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderBhumi Amla Pulver - Phyllanthus nirurifrom €9,42/kg
Extract powderBhumi Amla-extrakt - Phyllanthus nirurifrom €14,85/kg
Oil-soluble extractBhumi amla med oljelösligt extrakt – Phyllanthus nirurifrom €21,17/kg
Propylene glycol extractBhumi Amla PG-extrakt - Phyllanthus nirurifrom €33,52/kg
Water-soluble extractBhumi Amla vattenlösligt extrakt - Phyllanthus nirurifrom €16,00/kg
Infused oilBhumi Amla Ingefylld Olja - Phyllanthus nirurifrom €38,11/kg