WaxOil-solubleOrigin: India
Bivax - Vitt vax - Honungsbivax
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Form
- Wax
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Not applicable (non-botanical)
- CAS
- —
- INCI status
- Not applicable (non-botanical)
- Applications
- Candles, Skincare, Soap & bath
- Country of origin
- India
- SKU
- 69402-HRB-CEALB-1KG
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Känd som: Bivax, Cera alba, Honungsbivax
Vetenskapligt namn: Cera alba
Produktform: Vaxblock
Är det raffinerat? Ja
Egenskaper: Inga konstgjorda färgämnen, färskt och rent. Fritt från skadliga kemikalier, bekämpningsmedel och tillsatser. Ett alternativ till paraffinvax, som är gjort av petroleumolja och ger upphov till skadliga biprodukter vid förbränning eller smältning.
100 % rent och äkta produkt
Förpackat i en mycket hygienisk miljö
Produkten är vegetarisk
Ursprungsland: Indien
Köp Bivax, Cera alba, Honungsbivax till grossist- eller storköpspriser.