Extract powderWater-dispersibleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Chiraita-extrakt - Swertia Chirata
Swertia chirata · Gentianaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
Specifications
- Botanical name
- Swertia chirata · profile
- Family
- Gentianaceae
- Common names
- Chiraita Nepali, Bitter Stick, Indian Gentian, Chirata Asli, Kirata Tikta, Chiraita
- Plant part
- Whole plant
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Swertia Chirata Extract
- CAS
- 97766-44-4
- EC
- 307-906-8
- CosIng ID
- 80512
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 29570-EXTD10-SWCHI-225G
- Documents
- COA, MSDS and TDS are available on request, subject to availability.
Product details
Känd som : Chirata Asli, Chiraita Nepali, Swertia Chirata, Bitter Stick, Indian Gentian, Kirata tikta
Botaniskt namn : Swertia Chirata
Produkt : Chirata Växtextraktspulver 5:1
Tillgänglig form: Pulver (Torrt)
Del som används : Hela växten
Aktiva ingredienser : xantoner (såsom mangiferin och swerchirin), amarogentin, swertiamarin, gentianin, flavonoider, tanniner, iridoidglykosider och saponiner.
100% ren och äkta produkt
Förpackad i en mycket hygienisk miljö
Produkten är Vegetarisk
Ursprungsland: Indien
Förvaring : Förvara på en sval och torr plats
Swertia chirata in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Herbal powderChiraita Asli Pulver - Swertia Chiratafrom €15,67/kg
Oil-soluble extractChiraita Oil-Soluble Extract – Swertia chiratafrom €18,46/kg
Propylene glycol extractChiraita PG-extrakt - Swertia Chiratafrom €41,95/kg
Glycerin extractChiraita Glycerinextrakt - Swertia Chiratafrom €44,07/kg
Extract pasteChiraita CO2-extrakt - Swertia Chiratafrom €184,43/kg
Water-soluble extractChiraita vattenlösligt extrakt - Swertia Chiratafrom €17,19/kg
Infused oilChiraita Asli Infuserad Olja - Swertia Chiratafrom €36,34/kg