Propylene glycol extractWater-solubleOrigin: IndiaINCI listed in EU CosIng
Druvkärne PG-extrakt - Vitis Vinifera
Vitis vinifera · Vitaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Vitis vinifera · profile
- Family
- Vitaceae
- Common names
- Black Grapes, Grape, Grape Seed, Draksha, Aangur, Grapeseed
- Indian names
- திராட்சை, ద్రాక్ష
- Synonyms
- Vitis apiana, Vitis apiifolia, Vitis apyrena, Vitis cebennensis, Vitis corinthiaca, Vitis cylindrica
- Plant part
- Seed
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Vitis Vinifera Seed Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 84929-27-1
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 284-511-6
- CosIng ID
- 37269, 92472, 80652
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Western herbal
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 27592-PGE-VIVIN-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Känd som : Grapfrö, Draksha, Vitis vinifera
Lösningsmedel : Propylenglykol
Spädningsmedel : Reningat vatten (PG:Vatten 70:30)
Växtdel/Lösningsmedelsförhållande : 1:3 (v/v)
Form : Glykoliskt botaniskt extrakt (vätska)
INCI : Propylenglykol, Aqua, Fröextrakt
CAS : Propylenglykol (57-55-6), Vatten (7732-18-5), Botaniskt extrakt (Komplex blandning)
Botaniskt namn: Vitis Vinifera
Produkt : Druvkärnors propylenglykol-extrakt
Använd del : Frö
Aktiva ingredienser :proantocyanidiner, katechiner, epikatekin, flavonoider, resveratrol, gallsyra och tanniner.
Produkten ärVegetarisk
Ursprungsland:Indien
Förvaring :Förvara på en sval och torr plats
Vitis vinifera in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Carrier oil5 bäraroljor
Extract powderSvart druvfruktextrakt - Vitis viniferafrom €35,73/kg
Glycerin extractSvarta Druvor Frukt Glyserinextrakt - Vitis viniferafrom €79,29/kg
Oil-soluble extractOljelösligt extrakt av svarta druvor – Vitis viniferafrom €50,92/kg
Propylene glycol extractSvarta druvor PG-extrakt - Vitis viniferafrom €75,57/kg
Water-soluble extractSvarta druvor fruktvattenlösligt extrakt - Vitis viniferafrom €30,21/kg
Fruit powderSvart druvpulver - Vitis viniferafrom €17,70/kg
Extract powderDruvkärneextrakt - Vitis Viniferafrom €20,83/kg