Extract powderWater-dispersibleOrigin: MalaysiaOrigin: ChinaINCI listed in EU CosIng
Kacip fatimah-extrakt - Labisia pumila
Labisia pumila · Primulaceae · Botanical profile
DocumentsTDS and SDS download as PDF · COA on request
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Labisia pumila · profile
- Family
- Primulaceae
- Common names
- Kacip Fatimah, Selusuh Fatimah, Pokok Ringgang
- Synonyms
- Labisia alata, Labisia malouana, Labisia malouiana, Labisia pothoina, Labisia punctata
- Plant part
- Leaf
- Form
- Extract powder
- Solubility
- Water-dispersible
- INCI
- Labisia Pumila Extract
- CAS
- —
- CosIng ID
- 86756
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- Malaysia, China
- SKU
- 74220-EXTD10-KAFAT-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Produkt: Kacip fatimah-extraktpulver 20:1
Tillgänglig form: Torrt pulver
Använd del: Blad
Aktiva ämnen: flavonoider, fenolsyra, saponiner, alkylresorcinoler och växtöstrogener (särskilt mirificin och kaempferol)
Vanligt namn: Kacip Fatimah, Selusuh Fatimah, Pokok Ringgang
Vetenskapligt namn: Labisia pumila
Produkten är Vegetarisk
Ursprungsland: Malaysia/Kina
Förvaring: Förvaras svalt och torrt
Labisia pumila in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractKacip fatimah-extrakt, oljelösligt – Labisia pumilafrom €99,20/kg
Propylene glycol extractKacip fatimah PG-extrakt - Labisia pumilafrom €86,05/kg
Glycerin extractKacip fatimah Glycerinextrakt - Labisia pumilafrom €90,33/kg
Water-soluble extractKacip fatimah vattenlösligt extrakt - Labisia pumilafrom €74,19/kg