Fikonfrukt PG-extrakt - Ficus carica
Ficus carica · Moraceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Ficus carica · profile
- Family
- Moraceae
- Common names
- Fig, Anjeer, Anjir, Common Fig, Cultivated Fig, Edible Fig
- Indian names
- अंजीर, আঞ্জির
- Synonyms
- Ficus vulgaris
- Plant part
- Fruit
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Ficus Carica Fruit Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 90028-74-3
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 289-868-1
- CosIng ID
- 37269, 92472, 56261
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 28733-PGE-FICAR-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Känd som: Fikon, Anjeer
Botaniskt namn : Ficus carica
Product : Fikon Frukt Propylenglykol Extrakt
Använd del : Frukt
Lösningsmedel : Propylenglykol
Spädningsmedel : Reningat vatten (PG:Vatten 70:30)
Växt/Lösningsmedelsförhållande : 1:5 (v/v)
Form : Glykoliskt botaniskt extrakt (vätska)
INCI : Propylenglykol, Aqua, Fikonfruktextrakt
CAS : Propylenglykol (57-55-6), Vatten (7732-18-5), Botaniskt extrakt (Komplex blandning)
Aktiva ämnen (Fytokemikalier) :flavonoider (såsom quercetin och luteolin), fenoliska syror (såsom gallsyra och klorogensyra), kumaringrupper, antocyaniner, tanniner, saponiner, och vitamin C (askorbinsyra)
Löslighet : 100% vattenlöslig
Produkten ärVegetarisk
Ursprungsland:Indien
Förvaring :Förvara på en sval och torr plats
Ficus carica in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractOljeextrakt av fikonfrukt – Ficus caricafrom €38,24/kg
Aged botanical oilFikon — Botanisk olja lagrad i 60 dagarfrom €231,66/kg
Glycerin extractFikonfrukt Glycerinextrakt - Ficus caricafrom €59,47/kg
Fruit powderFikonpulver - Fikon - Ficus caricafrom €39,00/kg
Extract powderFikonfruktextrakt - Ficus caricafrom €26,85/kg
Water-soluble extractFikon (Anjeer) Vattenlösligt Extrakt - Ficus caricafrom €35,59/kg