Goji-bär PG-extrakt - Lycium barbarum
Lycium barbarum · Solanaceae · Botanical profile
Specifications
- Botanical name
- Lycium barbarum · profile
- Family
- Solanaceae
- Common names
- Goji Berry, Wolfberry, Barbary Matrimony Vine, Barbary Matrimony-Vine, Chinese Boxthorn, Chinese Wolfberry
- Synonyms
- Lycium afrum, Lycium barbatum, Lycium cochinchinense, Lycium dunalianum, Lycium floridum, Lycium halimifolium
- Plant part
- Fruit
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Lycium Barbarum Fruit Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 85085-46-7
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 285-375-0
- CosIng ID
- 37269, 92472, 57462
- INCI status
- Verified in CosIng
- Tradition
- Traditional Chinese
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 59466-PGE-LYBAR-225G
- Documents
- COA, MSDS and TDS are available on request, subject to availability.
Product details
Vanligt namn : Goji Berry, wolfberry
Botaniskt namn:Lycium barbarum
Product : Goji Berry Propylenglykol-extrakt
Lösningsmedel : Propylenglykol
Spädningsmedel : Reningat vatten (PG:Vatten 70:30)
Växt/Lösningsmedelsförhållande : 1:5 (v/v)
Form : Glykoliskt botaniskt extrakt (vätska)
INCI : Propylenglykol, Aqua, Lycium barbarum-extrakt
CAS : Propylenglykol (57-55-6), Vatten (7732-18-5), Botaniskt extrakt (Komplex blandning)
Använd del : Bär
Aktiva innehållsämnen (Fytokemikalier) : polysackarider (kända som Lycium barbarum polysackarider, LBPs), karotenoider (såsom zeaxantin och betakaroten), flavonoider (som quercetin och kaempferol), fenoliska syror, vitamin C (askorbinsyra), betain och aminosyror
Produkten är Vegetarisk
Ursprungsland:Indien
Förvaring :Förvara på en sval och torr plats
Lycium barbarum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Extract powderGoji bär-extrakt - Lycium barbarumfrom €51,83/kg
Glycerin extractGoji-bär glycerinextrakt - Lycium barbarumfrom €86,27/kg
Infused oilGoji bär infunderad olja - Lycium barbarumfrom €96,74/kg
Oil-soluble extractGoji Berry Oil-Soluble Extract – Lycium barbarumfrom €73,90/kg
Herbal powderGoji bärpulver - Lycium barbarumfrom €33,03/kg
Water-soluble extractGoji bär vattenlösligt extrakt - Lycium barbarumfrom €30,03/kg
Standardised extractLBP-polysackarider 40 % — Lycium barbarum (goji)from €157,40/kg
Standardised extractLBP-polysackarider 50 % — Lycium barbarum (goji)from €274,40/kg