Granatäppelfröolja - Punica granatum
Punica granatum · Lythraceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Punica granatum · profile
- Family
- Lythraceae
- Common names
- Pomegranate, Anar, Anardana, Pomegranate Seeds, Anar Beej, Anal Chilka
- Indian names
- dalima, বেদানা
- Synonyms
- Punica florida, Punica grandiflora, Punica legrellei, Punica multiflora, Punica nana, Punica spinosa
- Plant part
- Seed
- Form
- Carrier oil
- Solubility
- Oil-soluble
- INCI
- Punica Granatum Seed Oil
- CAS
- 84961-57-9
- EC
- 284-646-0
- CosIng ID
- 58775
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Incense, Perfumery, Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 14462-OIL-PUGRA-100G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Granatäppelfröolja utvinns genom kallpressning av fröna från växten som botaniskt kallas Punica granatum
Känd som: Granatäpple, Punica granatum, Anar
Botaniskt namn: Punica granatum
Produkt: Granatäppelfröolja
Produktkategori: Bärarolja
Produktform: Olja
Utvinningsmetod: Kallpressning
Använd del: Frön
Doft: Jordig, Nötaktig
Färg: Ljust gul till gyllengul
Användningsområden: Aromaterapi/Behandling/Kosmetik
Blandas väl med: Lavendel, Olibanum, Ros Otto, Grapefrukt, Havtornsbär, Bergamott, Immortelle och Cypress
Särskild egenskap: Färsk, Ren och Naturlig. Inga konstgjorda färgämnen. Fri från skadliga kemikalier, bekämpningsmedel och tillsatser.
100 % ren och äkta produkt
Förpackad i en mycket hygienisk miljö
Produkten är vegetarisk
Ursprungsland: Indien
Förvaring: Förvaras svalt och torrt, borta från fukt och direkt solljus.
Punica granatum in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Fruit powderGranatäppelpulver - Punica granatumfrom €9,42/kg
Herbal powderGranatäppelskalspulver - Punica granatumfrom €11,12/kg
Herbal powderGranatäppleblomspulver - Punica Granatumfrom €20,87/kg
Oil-soluble extractOljelösligt extrakt av granatäpplekärnor – Punica granatumfrom €42,37/kg
Oil-soluble extractOljelösligt extrakt av granatäppelskal – Punica granatumfrom €21,23/kg
Oil-soluble extractOljelösligt extrakt av granatäpplefrukt – Punica granatumfrom €25,48/kg
Oil-soluble extractOljelösligt extrakt av granatäppleblomma – Punica granatumfrom €46,62/kg
Botanical exfoliantExfolieringspulver med granatäppelskalfrom €17,79/kg