Hibiskusblomma PG-extrakt - Hibiscus sabdariffa
Hibiscus sabdariffa · Malvaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Hibiscus sabdariffa · profile
- Family
- Malvaceae
- Common names
- Roselle, Gudhal Phool, Gudhal Flower, Gudhal Phool Powder, Gudhal Powder, Indian-Sorrel
- Synonyms
- Hibiscus acetosus, Hibiscus cruentus, Hibiscus cuneatus, Hibiscus digitatus, Hibiscus fraternus, Hibiscus gossypifolius
- Plant part
- Flower
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5, 84775-96-2
- EC
- 200-338-0, 231-791-2, 283-920-7
- CosIng ID
- 37269, 92472, 56451
- INCI status
- Verified in CosIng
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 30593-PGE-HISAB-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Vanligt namn : Gudhal Phool, Hibiskusblomma, Gudhalblomma, Hibiscus sabdariffa, roselle
Botaniskt namn:Hibiscus sabdariffa
Produkt : Hibiscus sabdariffa Propylenglykol-extrakt
Lösningsmedel : Propylenglykol
Spädningsmedel : Reningat vatten (PG:Vatten 70:30)
Växt/Lösningsmedelsförhållande : 1:5 (vikt/volym)
Form : Glykoliskt växtextrakt (vätska)
INCI : Propylenglykol, Aqua, Hibiscus sabdariffa Flower Extract
CAS : Propylenglykol (57-55-6), Vatten (7732-18-5), Växtextrakt (komplex blandning)
Aktiva innehållsämnen (fytokemikalier) : antocyaniner (såsom delphinidin och cyanidin), flavonoider (som quercetin och kaempferol), fenoliska syror (såsom klorogensyra och kaffesyra), askorbinsyra (vitamin C), polysackarider och hibiscin
Produkten ärVegetarisk
Ursprungsland: Indien
Lagring :Förvaras svalt och torrt
Hibiscus sabdariffa in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Standardised extractAntocyaniner 0,5 % — Hibiscus sabdariffa (hibiskus)from €118,91/kg
Standardised extractAntocyaniner 1 % — Hibiscus sabdariffa (hibiskus)from €201,71/kg
Extract powderHibiskusblomsextrakt - Hibiskus sabdariffafrom €29,75/kg
Glycerin extractHibiskusblomma glycerinextrakt - Hibiscus sabdariffafrom €59,47/kg
Infused oilHibiskusblomsolja - Hibiscus sabdariffafrom €57,20/kg
Oil-soluble extractHibiskusblomma, oljelösligt extrakt (Hibiscus sabdariffa) – Hibiscus sabdariffafrom €42,37/kg
Herbal powderHibiskusblommapulver - Hibiskus sabdariffafrom €18,94/kg
Water-soluble extractVattenlösligt extrakt av hibiskusblomma - Hibiscus sabdariffafrom €26,53/kg