Indrajau Söt Glycerinextrakt - Wrightia Tinctoria
Wrightia tinctoria · Apocynaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Wrightia tinctoria · profile
- Family
- Apocynaceae
- Common names
- Indrajau Meetha, Inderjoo Metha, Inderjo Mitha, Pala Indigo Plant, Sweet Indrajao, Jaundice Curative Tree
- Indian names
- काळा कुडा, Vetpalai, வெப்பாலை, Aiyappala, Kotakappala
- Plant part
- Seed
- Form
- Glycerin extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Glycerin, Water
- INCI
- Glycerin, Aqua, Wrightia Tinctoria Seed Extract
- CAS
- 56-81-5, 7732-18-5
- EC
- 200-289-5, 231-791-2
- CosIng ID
- 34040, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare, Supplements
- Country of origin
- India
- SKU
- 33950-GLY-WRTIN-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Känd som: Indrajau Meetha, Inderjoo Metha, Wrightia Tinctoria, Inderjo Mitha, Pala Indigo Plant, Sweet Indrajao
Botaniskt namn: Wrightia Tinctoria
Produkt: Indrajau Glyserinextrakt
Använd del: Frö
Lösningsmedel: Vegetabilisk glyserin (USP/Pharma-kvalitet)
Spädningsmedel: Reningvatten (Glyserin:Vatten 75:25)
Växt/Lösningsmedelsförhållande: 1:5 (v/v)
Form: Glyserit växtextrakt (vätska)
INCI: Glycerin, Aqua, Wrightia Tinctoria Extract
CAS: Glycerin (56-81-5), Vatten (7732-18-5), Växtextrakt (komplex blandning)
Aktiva innehållsämnen: triterpener som lupeol och β-amyrin, flavonoider, alkaloider och fytosteroler såsom β-sitosterol och stigmasterol.
Produkten är Vegetarisk
Ursprungsland:Indien
Förvaring: Förvaras svalt och torrt
Wrightia tinctoria in other forms
Same botanical, different format for your formula.


