Jowar PG-extrakt - Sorghum bicolor
Sorghum bicolor · Poaceae · Botanical profile
- Technical Data SheetDownload PDF
- Safety Data SheetDownload PDF
- Certificate of Analysis — sent with every order
Specifications
- Botanical name
- Sorghum bicolor · profile
- Family
- Poaceae
- Common names
- Jowar, Great Millet, Broomcorn, Guinea Corn, Durra, Imphee
- Indian names
- சோளம், జొన్న
- Form
- Propylene glycol extract
- Solubility
- Water-soluble
- Carrier options
- Propylene glycol, Water
- INCI
- Propylene Glycol, Aqua, Sorghum Bicolor Extract
- CAS
- 57-55-6, 7732-18-5
- EC
- 200-338-0, 231-791-2
- CosIng ID
- 37269, 92472
- INCI status
- INCI by naming convention (not in CosIng)
- Applications
- Skincare
- Country of origin
- India
- SKU
- 72079-PGE-SOBIC-225G
- Documents
- TDS och SDS kan laddas ner som PDF på varje produktsida. COA skickas med varje beställning och finns tillgängligt på begäran.
Product details
Känd som : Sorghum, Stor hirs, Broomsäd, Guinea-majs, Durra, Imphee, Jowar, milo
Botaniskt namn : Sorghum bicolor
Produkt : Jowar Propylenglykol-extrakt
Lösningsmedel : Propylenglykol
Spädningsmedel : Reningat vatten (PG:Vatten 70:30)
Växt/Lösningsmedelsförhållande : 1:3 (v/v)
Form : Glykoliskt växtextrakt (vätska)
INCI : Propylenglykol, Aqua, ) Fröextrakt
CAS : Propylenglykol (57-55-6), Vatten (7732-18-5), Växtextrakt (Komplex blandning)
Aktiva innehållsämnen (Fytokemikalier) : fenoliska syror (t.ex. ferulinsyra och p-kumarsyra), flavonoider (t.ex. luteolin och apigenin), tanniner, antocyaniner, steroler, alkaloider och vissa proteiner som kafiriner.
Löslighet : 100% vattenlöslig
Produkten är Vegetarisk
Ursprungsland:Indien
Förvaring :Förvara på en sval och torr plats
Sorghum bicolor in other forms
Same botanical, different format for your formula.
Oil-soluble extractJowar-extrakt, oljelösligt – Sorghum bicolorfrom €16,99/kg
Botanical exfoliantExfolierande pulver av durra (jowar)from €14,82/kg
Glycerin extractJowar Glycerinextrakt - Sorghum bicolorfrom €41,80/kg
Extract powderJowarextrakt - Sorghum bicolorfrom €11,90/kg
Herbal powderJowarpulver - Sorghum bicolorfrom €7,58/kg
Infused oilJowarinfuserad olja - Sorghum bicolorfrom €45,93/kg